Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doom eternal’da gameplay beklediğimden hoş olmuş. En önemli şey de oydu zaten. Dodge sistemi joystick’le zor olduğundan bazı düşmanlar zorladı ama genel olarak güzeldi. Aynı anda hem sağ analog (nişan alma/kamera) hem de yuvarlak (dodge) tuşuna basmak mümkün olmadığı için bilgisayara kıyasla baya fazla zorluyor. Silah değiştirme hızına değinmiyorum bile. Bazı silahlarda peş peşe 2 kere vurmak yerine silah değiştirip başka silahla vurmak daha hızlı olduğundan sadece bilgisayarda yapılabilen kombolar var. Konsolda da güzel ama mümkünse bilgisayarda oynayın.

immersion diye bişey kalmamış o hayal kırıklığı oldu sadece. Tırmanma ve oraya buraya atlama mekanikleri hoş olsa da öyle saçma sapan engellerle, havada dönen alevli zincirlerle haritayı kaplamışlar ki atmosferin içine edilmiş. Etraf cehennemden yanmış kül olmuş ama havada yeşil yeşil parlayan çubuklar uçuyor ben tutunup zıplayayım diye :D
Dünyada daha çok gezmek isterdim. Oyunun çok az kısmı dünyada geçti. O da zaten cehennem deseler inanırdım dünyadan eser kalmamış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık