Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Mugen no Juunin (Blade of the Immortal)


"Sonsuz ızdırabını ortadan kaldırmak için, önce bin düşmanı ortadan kaldırmalı!"

Manji, feodal Japonya döneminde yaşayan bir ronindir ve ölümsüzlük ile lanetlenmiştir. Bu laneti yok etmesi için ise, bin farklı kötü adamı öldürmesi gerekmektedir. Genç bir kız ailesini öldürenlerden intikam almak için Manji'den yardım istemesiyle başlayan görev, bin düşman mezara girmeden sona ermeyecek.

1997'de Japonya'da düzenlenmiş olan Medya Ödülleri'nin Manga dalında "Mükemmelliyet Ödülü" almıştır.

Serinin İngilizce'ye çevirisini Hellboy, Buffy the Vampire Slayer, Predator, Star Wars, Avatar: The Last Airbender, Sin City ve 300 gibi önemli çizgi romanları çıkaran Dark Horse Comics yapmıştır. Aynı şirketin manga alanında Lone Wolf and Cub, Berserk, Ghost in the Shell ve Trigun gibi çeviri eserleri vardır.

Konusu ve çizimleri çok iyi olan bir seridir. Hatta mangakasının çift sayfaları çizmek için 1-2 gün uğraştığı bile söylenmektedir.Seri 206. bölüm ile final yaptı. Tamamlanması 19 yıl sürdü. Japonya'da Afternoon dergisi tarafından basımı yapıldı.

Bana göre gelmiş geçmiş en iyi samuray mangasıdır. Seinen olarak da ilk beşe rahatlıkla girer. Zori ile 2 ayda tamamlamayı düşünüyoruz. Umarım okunur ve beğenilir. Çizimlerini görmeniz için aşağıda birkaç resim mevcut.





 
Yanlış hatırlamıyorsam önceden de bahsetmiştiniz yani sen bahsetmiştin hocam manga tavsiyede baya şiddet içeren bir manga olduğundan. Merakla bekliyorum şimdeden kolay gelsin
 
Çizimleri çok güzelmiş konusuda samuraysa 10 numara iş olur.Bitmiş bi seri olması da cabası.Kolay gelsin bakalım beklemedeyiz
 
Animesini izlemiştim. Tam olayların dallanıp budaklanacağı yerde bitti. Çok sevindim şimdi, bu seriye başlayacağınıza. Hem teşekkürler hem de elinize sağlık şimdiden, kolay gelsin.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık