Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime

Finallere çalışırken arada kafa dağıtsın diye No Guns Life'a başladım, 9 bölümü bitti. Cyberpunk ve hafif bir Noir havası var seride, ana karakter dedektiflik yapacak biz de onu izleyecekmişiz gibi bir beklentim vardı ama pek öyle olmadı, böyle bir beklentiyle izlemeyin. Fena değil, gideri var. Baharda yeni sezonu gelecekmiş.
 
Bungou Stray Dogs 3.sezon
Genel olarak güzeldi,başlarda biraz geçmişe gitme olaylarından sıkıldım ama sonrada güzelleşti o Fyodor u gidip çöplere verdiler ya ne diyim? 4. sezon gelecek sanırım, ucu açık kaldı serinin.. :D Chuya kitabın içinde kalmış :hhh:
 
Bu konuya son girişimden beri Mobile Suit Zeta Gundam, Fate/Apocrypha ve 3-gatsu no Lion 2. Sezon bitti.

Zeta Gundam: 10/10, izlemeyen çok şey kaybediyor.

Fate/Apocrypha: 5/10, tam bir harcanmış potansiyel.

3-gatsu: 10/10, ilk sezonun ikinci yarısı şogi odaklı ilerlediği için biraz sıkıcı geçse de sevmiştim fakat 2. Sezonun bu kadar iyi olmasını beklemiyordum.
 
Nagato Yuki-chan no Shoushitsu (2015)

Sonlara doğru ufaktan sıktı demem gerekiyor. Ama bu sıkış da gerekliydi kopma noktası için, o yüzden puanını kıramıyorum.
Kyon Nagato'ya seni seviyorum mu dedi, yoksa kusura bakma bacım ben Haruhi'yi seviyorum mu dedi orası benim için muamma olarak kaldı. Ya ben yanlış anladım (anlamak istemediğim için) ya da yönetmen bize bıraktı o kısmını diye düşünüyorum.
İyiydi ya yine de, seviyorum ben bu seriyi.

Son zamanlarda dikkatimi çekti daha iyi animeler izlemelisin bence anime sayısı çok fazla çünkü hepsine zaman yetmez.Mal hesabın aynı isim sanırım ekledim seni.Kesinlikle öncelik ver diyeceklerim var istersen oradan yazarım sende bakarsın.
 
Kesinlikle haklısın, eski izlediklerimin ıvır zıvır yan sezonlarını falan bitirmeye çalışıyorum. Şu Mushishi ile Ghost in the Shell'i de tamamlayayım, sonra yeni seri bakıcam o ara ulaşırım sana.
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim !
Ben o kadar aşırı anime izlemiyorum seçici oluyorum genellikle.Seni de öyle tahmin ettiğim için gözüme çarptı.O tarz serileri artık hiç izleyemiyorum ilk heyecan zamanları izleniyordu öyle şeyler.Biraz daha düzeyi tahmin etmeye çalışıyorum.Verdiğim puanlara bakabilirsin yada izleyeceklerimi de en iyilerden seçmeye çalıştım onlara bakabilirsin.Sadece benim listem değil çok fazla hakimiyeti olan 1000 seri devirmiş insanlar da var onların listelerinden yararlanabilirsin.Ben bazen bakıyorum ve çok beğendiklerim çıkıyor.O şekilde seçmek bence daha yararlı oluyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık