Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaçıyor tabi. :D Gözlükleri olmasa daha iyi görürdük o ifadeyi.



Neden abartılı örnekler veriyorsun? Kim demiş dandik adamlarla dövüştü diye. :D Tabi ki 10 dakika içinde yenilmez Katakuri. Hatta hiçbir sağ kol o kadar çabuk yenilmeyebilir. Ancak bunu da kabul etmek gerek Kata'nın o zamana kadar dövüştüğü en güçlü kişi belki de Luffy'di. En azından kendisinin zirve zamanı için bunu diyebiliriz. :) Kata'nın zirve hali geleceği tam göremeyen ve gelişmiş silahlanma hakisi kullanmayan Luffy'ye yenildi. Burada onu küçümsemiyorum, ama amiral gücündeki birisiyle dövüşmediğini söylemek ters bir şey değil. Hele Big Mom gibi daha sessiz sakin ve hükümetin pek dokunmadığı tayfada olduğunu düşünürsek gayet normal.
Geleceği Kata kadar görmesine gerek yoktu zaten Luffy'nin + Snakeman formunun hızı,tam olarak ön görülemeyen hareketlere sahip olması da yardımcı oldu.Luffy'nin Kata'nın k.hakisi gittiği an hariç dövüşün hiçbir yerinde Kata'ya kurabildiği bir üstünlük yok bu arada.Bu adamın King ile bile dövüşmüş olma ihtimali varken dövüştüğü en güçlü adamın Luffy olduğunu sanmıyorum.Ha olabilir de tabii ama kesin konuşmuyorum.

Katakuri'nin o güne kadar dövüştüğü en güçlü adam G4 Luffy idi bence.
Olabilir :sapkali:
 
Yalniz Oda mangada gazeteler üstünden inceden inceye spoilerları yapıştıriyor.

Gazetede "Vegapunk" yazıyor yaziyor sonra bir kaç bölüm sonra Fujitora'dan adamın yeni bir şey yarattığını duyuyoruz. Weevil'ı çiziyor gazetede "Uyarı" yaziyor adamın resminde. Bakalim daha nasil mesajlar verecek...
 
Shanks Kaidou'yu tutmasa ve MF'ye gelse neler olurdu onu merak ediyorum. :D Hayal bile edemedim şu an.
O konu karışık.Bize Kaido Wbye dalacakmış şenks engellemiş diye lanse edildi ama durum çok farklı olabilir.Roks muhabbetinden de anladığımız kadarı ile Kaido gayet de Wb ile ittifak yapabilirmiş savaş için.Zaten dövüş manyağı kendisi.Muhtemelen bu kutsal ejder köpeği,hükümet eli ile yonkou olmuş üzerine işense ses etmeyecek kişi Teach için Wb aradan çıksın diye Kaido ile pazarlık yapıp olası ittifakı engellemiş.Bu hükümet köpeğinin foyası ortaya çıkınca buralar çok karışacak.
 
Bir kaç sayfa önce Dof Tsuru'dan kaçtığı için eziklenmiş üstüne Tsuru bile eziklenmiş. Ancak kimse dememiş Crocodile'ı yenen Hasırşapkalar da Hina'dan topuklayarak kaçtılar. :(
 

Üye silindi 1004

Bir kaç sayfa önce Dof Tsuru'dan kaçtığı için eziklenmiş üstüne Tsuru bile eziklenmiş. Ancak kimse dememiş Crocodile'ı yenen Hasırşapkalar da Hina'dan topuklayarak kaçtılar. :(
Bizimkilere aksiyon olsun diye Hina’dan kaçtılar. Yoksa Croco’yu yenen Luffy, Hina’yı tek yumrukta kötürüm bırakırdı.
 

Üye silindi 1004

Onu diyorum bende güçlü olan korsan tarafı kaçabiliyormuş demek ki. Dof Tsuru'dan kaçtı diye küçümsemeye lüzum yok.
Arada şöyle bi fark var yalnız. Denizcilerin efsane isimlerinden Tsuru. Dof belki harcardı kendisini. Dof’un daha yeni yeni üst seviyeye oynayan tayfasına katliam da yapabilirdi.

Karasakal da iki meyvesi olduğu halde Akainu’dan kaçıyordu. Akainu’dan başka da adam yoktu. 6. kattan kaçanlar ve iki meyveyle harcarlardı. Sonra gidip Vegapunk’ı aramaları gerekirdi giden kol ve bacaklar için. Ki o kadar zahmete girip topladığı tayfanın yarası da rahmetli olurdu. Hani/Luffy gibi değil yani bunlar. Luffy, Hani’yi hiç kayıp vermeden yerdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık