Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Sohbet-Tartışma

Enen no'ya baslayacaktim bende bugun :( . Neden hayal kirikligi oldu?
Çok daha orijinal bir şeyler bekliyordum ama pek umduğunu bulamadım. Mangaka belli yerlerde "twist(ters köşe)" yapmaya çalışmış ama bu ters köşeler çok belli ediliyor, o yüzden bir anlamı kalmıyor. Bir de biraz tipik shonen havası hakim, 10. Bölüm civarı ilgi çekici birkaç şeyden bahsediliyor. Belki ileride daha iyi yerlere gelebilir seri olarak ama başlangıç için pek tatmin etmesi beni. Yine de görselliği, ses efektleri güzel.
 
Enen No Shabotu... 'da ki karakterler izlediğim önce ki animelere nazaran biraz yalın kalsa da sevdiğimi söyleyebilirim. Ama şuanlık erken gibi 5. bölümdeyim.
 
Enen No Shabotu... 'da ki karakterler izlediğim önce ki animelere nazaran biraz yalın kalsa da sevdiğimi söyleyebilirim. Ama şuanlık erken gibi 5. bölümdeyim.
Rikka'nın sözleri nasıl da anlamlıydı öyle! Evanjelistlerin amaçları: Dünya'yı ikinci bir güneş konumuna getirmek,Büyük Sol'un dünyayı ateşle yaratıp ateşle son buldurtması(logos=ateş),Güneş'in tanrısallaştırması ve o konuma gelinmek istenmesi v.s gibi olaylar. Çıkardığım anlamlar belki kendime göre olup saçma olabilir ama böyle bir animede böyle cümleler duymak ilginç. Hele de Rahibelerin olduğu bir seri ki o kadar ilginçtir.
 
3-Gatsu no Lion izlediğim en sıcak animelerden biri. Övüldüğü kadar varmış.
Sana güvendim itfaiyeci animesini izliyorum ama pek beklediğim gibi çıkmadı 7 veririm en fazla.Malzemesi ve işlenişi ve pek iyi değil ama izletiyor tabii animasyonu güzelmiş özenmişler.Yalnız 2 metre uçup yanlışlıkla kızı öpmek falan nedir yav.İnanılmaz zorlama ve +18 sahneler eklemişler.İzlensin diye yapılacak iş değil.Bu kadar saçmasını görmemiştim daha önce mangası da böyleyse yazık.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık