Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    466
Alaka ? Bu bir zamanlar denk olduğunu gösterir değil mi ?
Hayır bu kaku ve jyaburanın meyvesiz denk olduklarını gösterir. Zoro ve sanjinin değil. Çünkü Zoro o dourukiyi tek ashura ile sıfırlıyor. Sanjinin böyle bir saldırı gücü yok. Defalarca vurması gerekti jyaburaya. Eğer sen denk olduklarını düşünüyorsan, Zoronun ashura ile sanjiye de tek atabileceğini ama sanjinin zoroya asla tek atamayacağını da söylemen lazım. Bunun yanında Zoro ashura ile rakibinin en güçlü saldırısını kırıp geçiyor. Sanji de böyle bir olay yok. Ekstra olarak kaku bir kılıç ustası, eline kılıç aldığında jyaburadan daha da güçlü hale geliyor saldırı bakımından. Kaku kesilmemek için vücudunu da kılıç gibi kullanıyordu. Zaten shishi sonson ile kesilecekken ranyaku atarak karşılık veriyor. Tatsumaki ile kesilecekken yukarı kaçıp kılıç alıp geliyor. Öncesinde zaten bir kere kesiliyor. Zoro zaten dövüş boyunca kakunun bedenine kılıcı ile ancak bir kaç kere dokunabiliyor. 2 tanesinde kesiyor. Zaten ikincisinde işini bitiyor. Öncekilerde kaku tatsumakiden kesilmemek için kaçıyor. Shishi sonsonda temas olmuyor. Nigorilla ile burnuna vuruyor ama kesemiyor kakuyu geri püskürtüyor. Toplasan Zoro 4 kere falan anca temas ediyor. Ama ashura ile ezip geçiyor.

Aralarındaki güç farkı zaten devam olan moria arcta ortaya çıktı. Zoro gitti shusui alarak güçlendi. Sanjinin power upı yok orada.

Kuma olayında da sanji bir dipçikle bayıldı. Zoro ise malum. Dayanıklılık olarak da Zoro daha iyi olduğunu gösterdi.

Böylece hem saldırı hem dayanıklılıkta daha iyi olduğu ispat edildi. Üstüne bir de shusui alarak daha da saldırı gücünü arttırdı. Şimdi sorarım nerede bu denklik?
 
Bu arc Zoro'nun arcı olacak heheh, diyen büyük bir galabalık vardı bende onlara katılan tarafdayım.(pek belli etmesemde :D ) Tayfanın As kadrosundan Sanjinin uzuuun bir o kadar üzücü geçmişine indik ve çıktık.Zoro'yu da bir yere sıkıştıracak olsa gerek ki biz bu arc bencede Zoro'nun geçmişine ineceğiz..

Bu demek değil ki tüm işi Zoro yapacak.

Bu arc tüm tayfa ön plana çıkacak bir takım işlerle ancak biz Sanji-Zoro'nun artık tayfada ki ağırlığını hissettirdiği ve gerçekten geminin 2 direği olmassa olmaz adamlar durumunu iliklerimizde hissedeceğimiz bölümleri okuyacağız diye umuyorum.

'' Sen olmadan Korsanlar Kralı olamam bizim maceramız henüz bitmedi Sanji '' laflarının altı doldurulmadan bırakılacağını sananlarda büyük hatadalar haberi yok..

Esas komik olan da ne biliyor musun dostum? Bu hatada olanlar; tayfasıyla dünyayı fethedecek ve muhtemelen Ryumayı geçecek yaşamış en güçlü kılıç ustası olacak adamın destanını okuduklarının farkında bile değiller..


Not: Ulan bu Oda, ne şerefsiz adam hee...
 
Son düzenleme:
Bilemediğimiz için çıkarım yapmaya çalışıyorum tayfaları ayrı ayrı ele alarak. Sen hiç bu detaya girmemeyi yeğleyip, aksini görene kadar hepsi aynıdır dersen birşey diyemem. Croco ve Mr. 1, Kaido ve tayfasına benziyor bence.
Bana Croco ve Mr. 1, Ray-Roger'a daha yakın geliyor mesela :) İki ortak gibiler işte. Yakıştıramama sebebin güç seviyelerini bilmen.

Aynen bundan bahsediyordum sağol görüntülü özet için :D
 
Sanji fanları efkarlı ama şu bir gerçek ki Zoro her zaman Sanji'den bir adım önde olmuştur bence..
Niye efkarlı olsunlar yav? :D Asıl Zoro fanları genel olarak karakterleri Luffy yerine Sanji ile kıyaslandıkça efkarlanıyorlar beklentilerinden dolayı. Çoğu Sanji fanı zaten dediğin görüştedir. Zoro, Sanji'den hep bir adım öndedir diyeni daha çoktur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık