Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 955 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
detaylı yazıyım ilk olarak hyo zoronun enmada kullandığı tekniğin ne olduğunu daha öncede açıklamıştı buna wanoda ryo adını vermişlerdi hakini kılıca aktarma gücü bu gücü direk kullanabilirsin ama hyo nun luffy e ilk öğretmeye çalıştığı etrafta bulunan hakiyi kendi vücudunun etrafında toplaman kendi hakini vücudunun etrafında toplayabilirsin ya da etraftakini de toplarsan boşuna güç kaybetmezsin .

zoronun enma ile yaptığı şey tam olarak bu gibi görünüyor.hakisini kılıç ve kolu etrafında toplaması yani.

Luffy nin öğrendiği teknik ise bunun ileri seviye tekniği etrafında topladığın hakiyi başkasının içerisine yönlendiriyorsun. edit :sadece kendi hakisi değil yani
Yani bu şu demek G4 daha uzun süreli veya süresiz olarak kullanabileceği bir teknik aynı zaman da güç artışı da hasar verme artışı da baya artacak. Bide Zoro'nun kolu sanki erimiş gibi olmuş. Normal mi ? Yani kılıç zarar vermemiş dimi?
 
Yani bu şu demek G4 daha uzun süreli veya süresiz olarak kullanabileceği bir teknik aynı zaman da güç artışı da hasar verme artışı da baya artacak. Bide Zoro'nun kolu sanki erimiş gibi olmuş. Normal mi ? Yani kılıç zarar vermemiş dimi?
#Luffy nin g4 kullanım süresi tabi ki artıcak çünkü bu yeni haki tekniğiyle dışarıdan vucüdunun etrafına haki toplayabilir hale geldi bu demektir ki artık sadece kendi hakisini tüketmeyecek .
#Hasar vermede farklılık mevcut ama normal bir yumruk dıştan hasar verirken yeni haki içten hasar vermekte.Kaido gibi dıştan hasar alması zor olanlar için ideal .
#Erime olayıda anlık bir olay aslında kılıç ile aralarındaki üstünlük çekişmesinden kaynaklanıyor enma kullanıcının çok fazla enerjisini ve hakisini emiyor daha sonra ki sahnede de zoro kontrolü eline alıyor zaten.Ama bu her kılıcı kullanmaya kalktığında başına gelirmi o daha belli değil zoro ben bu kılıcın üstesinden gelirim demiş.
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
 
Son düzenleme:
@RedTeroR Shusui ile ekstra bilgi gelmediği sürece benim anladığım şu.

Kara Shusui ile normal Enma eşit. Enma kara olunca en üst seviyeye geçiyor.
Belki de normal shusui 21dir, kararmış hali 12ye denktir. Direkt normal hali 12 olan kılıçlar da vardır. Elinde o kılıçlardan olmayanlar ise karartarak onu 12ler ile baş edecek seviyeye çıkarmıştır?
 
Bir başka nokta da, serinin geldiği şu noktada bizimkilerin herhangi bir şekilde güç kaybetmeye tahammülü olamaz. Üstüne üstlük sürekli gelişip sınırlarını aşmak zorundalar. Enma, Zoro'ya güç katmayacak olsa neden dahil edilsin seriye şu aşamada? Ne amacı olacak ki bu hareketin. Sırf şu yüzden bile en kötü ihtimalle Shusui ile denk güçte bir kılıç olduğu bariz bence.
Aynı seviyede kılıçlar zaten. Shusui saldırı boyutunu arttırıyordu. Muhtemelen enma bireysel takılan bir kılıç. Tüm hakini bana ver ben hallederim diyen tipte biri gibi. Kılıçların messisi gibi. Çalımlar gol yaparım diyor. Shusui ise takım oyuncusu gibi. Sen diyor slashları at ben bünyemde toplar onları yer devasa hale getiririm öyle keseriz hep beraber. Yani shusui danaya girenlerden. Enma ise ben o büyüklükte saldırı yapamam diğer saldırıları da yutamam ama, küçük boyutta da olsa kesmek istediğini keser mutlaka zarar veririm diyen birisi.
 
Ben daha iyi bir seviyede olduklarını düşünüyorum.

Luffy bir amiral seviye olmuştur artık. (Animenin son bölümünde Batman'a üstünlük kuramasa da o artık bir imparator :ehe::ehe::ehe:)
Zoro'nun aldığı enmayla yapacağı etkiyi düşünecek olursak King ile kapışacak potansiyeldedir.

Sanji'nin Germa 66 techizatıyla geldiği konum en azından Jack ya da Quenn ile kapışacak düzeydedir. Techizat olmadan bile Vergo'nun saldırılarını karşılıyordu. Fiziksel güç, hız ve savunma direnci şu anda 2-3 kat arttı. Techizat olmadan bile 330 milyon beri ediyorsa şimdi 1 milyar Beri rahat etmesi lazım artık görünmezde olabiliyor.

Nami 2 yıl öncesinde bile Kalifa ile kapışabiliyordu. Şimdi yanına bir de Zeus'u aldı. Ciddi ve caydırıcı bir güç aslında.

Chopper'in WCİ Arcında Big Mom'un saldırılarını karşılayabiliyordu. Fiziksel gücü oldukça iyi. Ben ciddi bir rakibi indireceğine inanıyorum.

Diğer tayfa üyeleri de oldukça güçlü bir hale geldiler. Wano'da hepsinin ödülü X2 - X3 yükselecektir.
Sağ kol seviyesi ile amiral seviyesi arasında oldukça fark görmüyorum ben zaten.Ondan sağ kol üstü dedim.Mevcut tüm sağ kollardan güçlüdür zaten artık Luffy.
 
Umarım haki sıkıntısına düştüğünü görürüz.:D Yoksa lafta kalacak. O yosun Luffy gibi bir süreçten geçecek arkadaş.:D
G4 kadar haki götürmeden, Zoro kılıcı kontrol altına alsa iyi olur. Sıkıntı çekse bile Luffy'yle paralellik candır :D
Millet farketmiyor ama Oden'in karartamadığı kılıcı Zoro karartacak. WB ve KK tarafından övülen, Kaido'yu yarmış, Wano'nun en güçlü kılıç ustasının karartamadığı kılıcı. Şu ana kadar 2 tane kara kılıç gördük biri Kılıç Tanrı'sı Ryuumanın, diğeri dünyanın en iyi kılıcı(Bunu Mihawk'ın karartıp karartmadığını bilmiyoruz). Zoro da 3 olacak xd xd
@Alpamis Oden'i bu kadar överek hata ettin bir Zoro haterı olarak. Dereyi görmeden paçayı sıvamak 101
Zoro Oden'i de geçecektir ilerde.
Hadi Oden karartamamış, ama Shanks'ın karartmasını beklerdim. Ne zamandır Shanks'ta acaba Gryphon? Süre önemli bir faktör olsa gerek.
Mihawk karartmış olamaz, kendisinde haki olmadığından:oleyo:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık