Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Monkey D. Dragon'un Seviyesi

Dragonun seviyesi?


  • Kullanılan toplam oy
    280
Ace ateşe hakimdi. Meyvesinde iyiydi. Sabo da onun kadar iyi olsu yk1 hatta amiral olur.
Her meyvesinde iyi olan Yk1 ' mi oluyor? Ya da meyvesiz olanlar o seviyeye ulaşamıyor mu? Mesela Zoro o seviyeye ulaşamayacak mı? Ya da Sabo'nun o seviyede olması için gereken tek şey meyve mi? hmm... Ocağın altını birazcık açsın diyorsun yani.
 
Her meyvesinde iyi olan Yk1 ' mi oluyor? Ya da meyvesiz olanlar o seviyeye ulaşamıyor mu? Mesela Zoro o seviyeye ulaşamayacak mı? Ya da Sabo'nun o seviyede olması için gereken tek şey meyve mi? hmm... Ocağın altını birazcık açsın diyorsun yani.
Sabo haki + ateş ile ciddi olmayan fujiye çizik atamadığına göre amiral seviyesinde henüz değil. Ben şuan için konuşuyorum seri sonu için değil. Neyi anlamadın çok merak ediyorum hakkatten? Şuanki sabo hikenden başka teknik bilmiyor. Bu yüzden amirale çizik bile atamıyor. Oysaki ace diğer istediği yerde ateş oluşturabiliyor. Bu durumda doğrudan fujiyi yakabilirdi Ace olsaydı. Yani zarar verebilme şansı vardı. Sabo hiç bir şey yapamıyor. Saf hakisi ile de fujinin meyvesini aşamıyor. Bir de marcoya bak, kizaruyu şutluyor, akainuyu tanklıyor, aokiji fırlatıyor. Benin gücü ne bilmiyoruz onu es geç. Rayın gücü de ortada. Sabonun bir sağ kol etmediği kesin. Bir tane ezik burgesi yendi, bir tane kor amirali tekledi diye şişirdiniz. Sabo hem haki meyve olarak bir sağ kol etmediğini gösterdi. Hiç bir sağ kol bir amirale çizik atamadan oradan ayrılmaz. İleride bir amiral edecektir. Şuan o seviyede değil. O yüzden anca jack seviyesidir diyorum. Bu da gayet güzel bir seviye.
 
52. bölümde karşımıza çıkmıştı ilk defa yanlış hatırlamıyorsam. Adeta bir ilah edası vardı o zamanlar kendisinde. Önce atmosferi kontrol ediyor diye düşündük. Sonrasında "hayır! rüzgar meyvesi yemiş." dedik. Bir ara "yok be hakiden kaynaklı, adamın olduğu her yer rüzgarlı." dedik.

Elimizde farklı doneler mevcut. Lougetown'da belirdiğinde muazzam bir güce sahip gibi geldi. İnanılmaz bir sırıtış ile çıktı karşımıza. Oğlunun bir kaderi olduğunu ve Smoker'ın onu noktalamak üzere olduğunu fark etti ve müdahalede bulundu. Oğlundan öte D. soyu ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum bu noktada.

Roger'ın idamında bulunduğunu gördük. 31 yaşındaydı ve son derece karanlık, ciddi ve öfkeli bir hali vardı bir çokların aksine. Bu durum onun o yaşta bile bir çok bilgiye sahip olduğunu gösteriyordu. Roger'ın ölümü, hükümetin ve denizcilerin korsanlar kralına (tamamen terimsel bir içerik Dragon'un bu title'a önem verdiğini düşünmüyorum, onu belki üzen durum kendisin düşüncesine paralel bir yol çizmiş olabilirdi Roger anlamadan. Tıpkı Luffy'nin durumu gibi... Yaşadığı maceralar devrimcileri olumlu manada etkiliyor.) o şekilde davranması, kendisine bu sistemin ne kadar iğrenç olduğunu tekrar göstermiş olabilir.

Şu an 56 yaşında. Bilgi, birikim ve tecrübe olarak zirve diyebileceğimiz bir yaş. OP'de yalnızca fikir ile bu seviyede bir lider olunabileceğini düşünmüyorum. Fiziksel gücün insanların gözünü korkutan, onlara liderlik edebilmesindeki en önemli güç olduğunu söyleyebilirim. Komutanları olan Karasu, Betty, Morley ve Lindbergh'in ne seviyede olduklarını tahmin etmemiz zor. Ivankov, Sabo ve Inazuma hakkında elimizde biraz daha fazla bilgi bulunuyor. Sabo'nun direkt olarak Dragon'un öğrencisi olduğunu varsaydığımızda ve kendisinin şu anda Fujitora ile savaşabildiğini düşündüğümüzde, Dragon'un bir amirali yenebilecek, Yonkou gücünde olduğunu düşünüyorum.

Yonkou'ların güç sınırlarına henüz şahit olamadık. WB'nin o yaşlı ve hasta hali ile neler yapabileceğini gördüğümüzde daha üst bir seviye olabileceğini şu anda düşünmüyorum.
 
Yonkou seviyesindedir. Altı olmaz. Adam en çok aranan suçlu. Buna rağmen yakalanmamamış. Üstüne kafa tutmuş bir adam. Yonkoular big mom adasında luffynin yaptıklarından sonra gözümden düştü.
 
Amiral altı dedim ama amiral vardır.Yonko seviyesi olsa neden kaçak hayatı yaşasın bu adam?
Zaten ne olursa olsun karakter konusunda sıkıntılı bir adam.İnsan bir kere çocuğunu arar sorar be hiç mi görmüyorsun Oden'i adam kellesinden oldu oğlu yüzünden
 
En az yonko seviyesi ne fazla ne az en cok aranıyor olması aldatmasın bunun nedi devrimci olması ve dünya hükümetini direkt hedef almasıdir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık