Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 953: Buralarda Bir Tilki Yaşardı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    168
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiden söylüyorum Hazan Suyu finalde Zoro nun elinde olacak. 3 kılıçtan biri kırılacak. Ellerinde bir Hazan Suyu kalacak ve Hazan Suyu Zoro ya vericekler. Efsanevi kılıçlarla Big Mom ı alacak.
 
Yok bence amirale yarım, yonkoya yerine göre tek veya bir buçuk porsiyon atabilir.
Sen dalganı geç bakalım, Mihawk için Yonkou seviye diye kendinizi avutuyorsunuz. Zoro'nun artık Mihawk'tan geri kalır bir yanı kalmadı. Kılıç kullanma stilinde artık aştı kendisini, Zoro'ya gerekli olan sadece Fiziksel güçtü onu da her geçen gün kazanıyor. Mihawk Zoro'yu küçük bir çakıyla tuttuğu zaman teknik uygulamadı fiziksel güç uyguladı. Zoro'nun zaten tekniği gayet başarılı eksikliği fiziksel gücüydü. Aynı şekilde Mihawk ile yaptığı son atakta Zoro'nun kılıçları parçalandı, tekniğinin zayıf olduğunu göstermez, sende biliyorsun ki Meito olmayan kılıçların Meitolar karşısında bir ince demir çubuktan farkı yoktur. Örneğin son olarak One piece'nin anime bölümünde Luffy Nidai Kitetsu ile 7-8 tane kılıcı aynı anda parçaladı. Zoro'nun tekniği artık kusursuza yakın.Pica gibi bir hayvanı kestiği zaman gördük ki artık fiziksel olarak da hazır. Tek eksiği var o da en üstün 12 kılıçtan biri lazım. Önümüzdeki bölümde alacağı Enma ya da Shodai Kitetsu bu eksiğini kapatır.
 
Wano sonrası Zoro saçlarını Ryuma gibi bağlasın, onun giydiği gibi bir samuray kıyafeti giysin, ağzına almaktan vazgeçsin, bir elde shodai bir elde enma ile ayrılsın, Allah'ım çok şey mi istiyorum.
Aynen öyle olacak zaten, muhtemelen Shodai Kitetsu teorisi gerçekleşecek olursa bizim tayfa Wano'yu kurtardıktan sonra bir süre Wano'da kalacaklar. Nidai ve Sandai Kitetsu'nun dövülmesi ve Shodai'nin oluşması uzun sürebilir, çünkü böyle değerli kılıçları hazırlamak uzun haftalar alabilir.
 
Farkettiniz mi?Bu aralar herşey yolunda gidiyor. Adam lazımdı 3500 kişi buldular, gemi lazımdı onu da buldular. Silah lazımdı istemedikleri kadar depolanmış sipariş hazır. Sanki herşey çok iyi gidiyor. Benim tanıdığım Oda bu olumlu havayı bozar. O sayfayı büyük merakla bekliyorum.
 
Bu kılıcı çaldırma muhabbetlerine fazla takılmaya gerek yok. Oda bu seriyi üst düzey ciddiyette tutmuyor. Kılıçlar resmen plot ilerlesin diye araç olarak kullanılıyor. Kılıcına sahip çıkmalı tabi ve çıkıyor gördüğümüz gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık