Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 953 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kılıç fanları cosmus. Daha bu arc Kamazo'nun basit bir darbesine bayılan adama Kaido aldırıyorlar.

Oda çarpar vallaha.:D

Yavaştan alın bence.:D
 
Oden'in gucu kilicinda ise bu kilici elde eden zoro oden'in gucune(amiral tahmini) sahip olacaktir. O zaman Zoro'da amiral olacaktir. Amiral olan Zoro'da bir nevi Bm ve Kaido seviyesine girecek. O zaman hem Luffy<Zoro hemde Zoro denizin 5imparatoru olacaktir. Zoro amiral olunca da Luffy>Zoro denklemi cozulmus ve argumansal olarak curutulmus o oldu. Zoro Kaido'ya hasar veren kilica sahip oldu ise Luffy'nin hasar veremedigini dusunursek Zoro>(sonsuz kuvvet) Luffy olacaktir. Oden'in kilici gizemleri cozmus oldu.

Zoro'nun amiral olmasinin kaniti budur.
 
Son düzenleme:

Üye silindi 1004

Zoro aşığı kardeşlerimize uçtunuz filan diyorsunuz. Fakat Sanji fanları ortalıkta “Yeşil kesiyorsa, Sanji-sama da benzerini yapar” diye geziyor. Sanji, Kaido’ya ne yapacak? Tekme mi atacak :D Zoro, kusursuz bir kılıcı tüm potansiyeliyle kullanacak eğitime sahip. Herhalde Sanji’nin eli armut toplarken, Zoro ejderhalı karnı yarık yapacak. Zoro yarıcak, Luffy çakacak. Sanji onlara bakıp “keşke ben de güçlü olsaydım” diyecek.
 
Yıllardır sessizce takip ederim forumu. Bazı arkadaşların yorumları çok zihin açıcı, spoilerı hep burada çıkıyor ilk. Analizler çok iyi. Lakin bu taraftarlık bu gruba zarar veriyor seviyesini çok düşürüyor. Kısırlaştırıyor muhabbeti. Benim fikrim (naçizane) Zoro kesinlikle kabul etmeyecek bu kılıcı ve kesecekse de şusui ile kesecek. Enmayı başka biri kullanacak. Çünkü kılıcından vazgeçemez ve Ryuuma kılıcı ona emanet etti...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık