Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Güncel Usopp, Eski Rakiplere Karşı

Güncel Usopp Kimleri Yener?


  • Kullanılan toplam oy
    125
Morganı yenemeyen de denize açılmasın zaten.

Buggy zekasız olduğu için onu yenebilir.

Kuro bir nişancı için fazla hızlı ve tehlikeli bunu alamaz.

Kreig biraz muhallakta. Zırhına takılabilir usopp bir ihtimal.

Hatchcan da gerzek onu da alır.

Arlong alır usoppu. Arlong çoğu balıkadam gibi gerizekalı değil.

Wapoo gene başka bir aptal o da kaybeder.

Mr 3 usoppu orta zorlukta alır.

Mr 2 se usopp kazanır.

Mr 1 yok eder usoppu.

Cp9 üyeleri içinden geçer usoppun.

Absolam da salaktan hallice olduğu için usopp onu da alır.

Özetlemek gerekirse gerzekleri usopp temizler diğerlerini alamaz.
 
Usopp'un ciddi bir dövüşünü olurda görürsek oy veririm. Şu anki hali ile net Morgan, Buggy, Krieg, Hatchan, Arlong, Wapol, Bentham, Absalom alır.
Absalom için K. hakiye bile gerek yok. Arlong'a zarar verebilecek saldırıları vardır artık. Krieg ise kafasına nişan alması yeterli ki Usopp bunu yapabilir.
Galdino (mumu çelik kadar güçlüydü sanırım), Daz Bones ve Blueno: Eğer B. Haki uyandırırsa yada bu rakipleri etkisiz hale getirecek (bir ağ gibi), zarar verebilecek bir saldırısı varsa kazanır.
Kuro: Eğer Soru hızındaki rakipleri vurabiliyorsa rahat kazanır.
Jyabura ve Kaku: Bunları yenebileceğini düşünmüyorum ama Oda Nami'ye Khalifa'yı aldırmış bir adam olduğu için hiç belli olmaz. Bana göre Usopp'un bu kadar güçlü bir rakibe karşı kazanması için:
1-) K. hakisi ile rankakyu gibi saldırıları hissedebilmeli ve kaçabilmeli. (yani K. hakisinin sadece görüşünü güçlendirmiyor olması lazım)
2-) K. haki ile rakibinin yerini tam doğru tespit edebilmeli yada gözleriyle rakiplerini takip edebilmeli, soru kullansalar bile onları vurabilmeli.
3-) Bu kişilerin basit bir ağ yada bitki gibi şeylerle etkisiz hale gelebileceğini sanmıyorum. Ya tekkaiyi şu anki hali ile açabilecek bir saldırısı olmalı ya da dövüş sırasında B. haki uyandırmalı.
4-) Yakın mesafede bu kişilere (bir de zoan kullanıcıları) hiç şansı yok. Bu yüzden bitkiyle filan bir şekilde rakipleri kendinden uzaklaştırabilmeli.
5-) Tamamen yakın mesafeye girdilerse en azından sapanıyla kısa süre de olsa darbelerden kendini koruyabilmeli. Eğer B. haki uyandırırsa kendini koruyamasa bile öldürücü hasar almaz.
Bu 5 maddeye sahipse yada sahip olursa Kaku ve Jyabura'yı da alır. Usopp'un şuanki ödülü şaka amaçlı olsa bile Oda'nın bu ödülü boşuna verdiğini düşünmüyorum. Ayrıca üçlüden sonra haki uyandıran ilk kişi ve ileride Yasopp'u geçeceğini (shounen manga sonuçta) söyleyebiliriz. O yüzden olası bir ciddi dövüşte Oda Usopp'a kazandırmak için bu 5 maddeyi Usopp'a verecektir diye düşünüyorum.
 
Sanırım oda SBS'de şimdiki usopun 2 yıl önceki Zoro kadar güçlü olduğunu söylemişti. Eğer öyleyse alayını alır. Yok değilse mr1 sonrasını alamayabilir. Gerçi şu güç kadranları ve şok dalgası vuran kurt efsane saldırı gücüne sahip, tekkai falan kırar o.
Oha emin misin böyle bir bilgi verdiğine? Bana çok absürt geldi şu an :D
 
Buggy, Arlong ve Kaku harici harici hepsini ezer geçer.

Ancak Buggy sıkıntı. Şimdi bizim uzun burun bizim kırmızı burunun kırmızı burnuna laf ederse olay laf dalaşına dönecektir. Laf dalaşında Buggy'i yenebilir mi? Buggy'de kaybeder.

(Arlong ve Kaku kendisine güzel bir meydan dayağı atar.)
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık