Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Filo Amirali Sakazuki

Akainu'yu nasıl bilirsiniz?


  • Kullanılan toplam oy
    332
Asker aileleri yaşıyor o adada normalde evet, fakat Marineford savaşından önce tahliye ediliyorlar oradan. :bilmem:
Yanlış biliyormuşum. Düzeltirim o kısmı. :good:

@Meiou
Whitebeard Squard olayında Sengoku'ya değişmemişsin gibi bir söz ediyor. Yakın bölümlerde ise onun plan yeteneğini övüyordu Marco'ya sanırım. Galiba bu sebeple planı Sengoku yaptı diye geçiyor.

Whitebeard dediğin gibi halkı düşünüyor olsun. Adamın adamı Ace, Teach'i almak için yaşam dolu tüm adayı yıktı neredeyse. Direkt amaçları halka zarar vermek olmasa bile dolaylı yoldan böyle olaylar olabiliyor. Şimdi o yıkılan adanın sakinleri başka adalara WB'nin adamı Ace bizim adaya zarar verdi diyecek. Dünya Hükümeti yaymasa bile WB'nin şeytan diye anılması normal.

Akainu tarih ve sırlar hakkında çok bilgili değildir o zamanlar. Kartlarda sadece Sengoku için büyük sırlar bilen az kişiden biri diye bir ifade vardı. Akainu bence sadece tarihin ortaya çıkması ile gerçekleşecek olayları tahmin ediyordur.

@Aiden @Alpamis
Başlık adalet kokuyor. :a:
 
Kim hainmiş de Akainu'nun onlara tutumunu değerlendiriyoruz? Hain edebiyatını hiç sevmem, Akainu da tam o tarz edebiyat yapacak bi tip işte. Ya bizdensin ya onlardan. Hayata dair hiçbir şey anlayamamış dümdüz hisleriyle yaşayan oksijen israfları. Evet Akainu budur.
 
Sadece Ace öldürmesi bile benim gözümde itici sevimsiz olmasına yeter. Garp bile dayanamamıştı bu duruma. Ve yanlış hatırlamıyorsam denizciler içinde en sevilmeyen anketinin tepesindeydi bu adam.
 
Sadece Ace öldürmesi bile benim gözümde itici sevimsiz olmasına yeter. Garp bile dayanamamıştı bu duruma. Ve yanlış hatırlamıyorsam denizciler içinde en sevilmeyen anketinin tepesindeydi bu adam.
Akainu'nun en sevilmeyen Denizci seçilmesi teniste Djokovic'in sevilmemesine benzer. Federer ve Nadal fanları çoğunlukta ve bu adam o ikisinin alacağı kupaların sahibi oldu.

Denizci erkekleri karizmatik bulan gençler arasında Akainu reisin en sevilmeyen Denizci çıkma ihtimali %0. :oops:
 
"Akainu Ohara'da çoğunluğun iyiliğini düşünmüştür." bence böyle olmuştur ancak sorun şu ki çoğunluğun iyiliği için masum bir azınlığı harcamak ne kadar doğru veya etik bir harekettir? Kendisi görev adamıdır. Ayrıntılara takılmadan işi olarak bellediği şeyi mümkün olan netlikle yapmaya çalışmaktadır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık