Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Starrk vs Ulquiorra

Kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    87
Ulqiorra ilk salınımda Ichigo'yu döve döve Hueco Mundo'yu gezdiriyordu. Kubo, bu adama ikinci salınımı görsellik niyetine mi verdi? Hayır. 'Bakın bu adam diğer espadalardan farklı bir seviyede' dedirtmek için. Amaç bu olmasaydı ne diye Ulqiorra'ya ikinci bir salınım versin.

Adamın kolu kopuyor hızla yenileniyor,
Cero mızrağı gibi bir şey atıyor nükleer bomba misali patlıyor,
Fiziksel güç maşallah,
Hız, gözle görebilene aşkolsun.

Ulqiorra, Starrk'ın yerinde olsaydı kaptanların feleği şaşardı.
 
Vaizardların lideri kaptan ligiydi. Sadece maske takınca grimmjow’dan çok net üstündü. Cero atınca grimmjow kendi cerosuyla zayıflattığı halde grimmjow ciddi hasar aldı. Evet tek kolu vardı ama reiatsu seviyesi aynı sonuçta grimmjow’un.

Bi maske bu kadar güç veriyor. 2 tane kaptan seviyesi karakter maske+shikai kullanırken bunları eller cepteyken yenmek hiç normal bişey değil. Ciddi dövüşmeyi geçtim ellerini cebinden çıkarıp kurtlara yardım etme zahmetine girse kaç tane kaptan alırdı belli değil.


Uyanış güçlerini kullanırken starrk’la dövüşebilen olmadı. Limiti belli değil. Starrk elinden geldiğince ciddi dövüşmüyorken ulqiorra aradaki farkı gösterip rakibi pes ettirmek için elinden geleni yapıyordu. Yine de starrk ulqi’den daha fena ezdi rakiplerini. 10 saniye dayanabilen kaptan yok adama.
+1
 
Starrk alır. Yamamato'yu yenebilecek ikiliye karşı savaştı adam.

@Millennium Wizard Şu numara meselesi büyülü gibi bir şey değil, değil mi? Numarası 0'a dönme, yok olma falan. Hiç ciddiye almamıştım onları.
 
Cuatro < Tres < Segunda < Primera

Ceroların ulqiye zarar verceğinimi düşünüyorsun adam ichigonun getsugalarını kağıt gibi sallıyordu ,şu arrancar çakmaları bile ipi sallamayla yok ediyordu starkkın cerolarını,starkkın kurt saldırılarınıda yese bile kendini iyileştirir ulqi kesin alır bana göre :D
 
Önceki sayfalarda yazılanları hayretle okudum. Hirako'nun tek kollu Grimmjow'a baskın gelmesine bakılarak bankai bile açmamış Love ve Rose gibi karakterler adamdan sayılmış. Ancak maskeli ve bankaili Ichigo bu ikisinden çok daha büyük bir tehdit. Öncelikle ilk 4 espada ayrı bir lig. İlk dörtten her hangi birini salsan çok rahat geri kalan 6 espadayı yok ederler. Neyse Ukitake dövüşte hiç bir şey yapmadı. Sadece Kyoraku'nun bankai açmasını engellemek için bir cero'yu engelledi o kadar. Ulquiorra kendini hiç kasmadan en az cero kadar güçlü Benihime'nin saldırısını salınımsız elinin tersiyle itiyor. Ichigo'nun saldırılarına değinmiyorum bile.

Üzgünüm ama 2. salınımın ardından Starkk'ın bu adama zarar verebileceğini hiç mi hiç sanmıyorum ruh kurtları Love ve Rose'a bile adam akıllı zarar bırakamadı. Cero'nun ise zaten hiç şansı yok Stark kendisi söylüyor. Cero Love ve Rose'a zarar vermek için bile yetersiz bir saldırı.
 
Ceroların ulqiye zarar verceğinimi düşünüyorsun adam ichigonun getsugalarını kağıt gibi sallıyordu ,şu arrancar çakmaları bile ipi sallamayla yok ediyordu starkkın cerolarını,starkkın kurt saldırılarınıda yese bile kendini iyileştirir ulqi kesin alır bana göre :D
Sen böyle deyince fark ettim, Starrk tam da Ulqi'nin yenilenme yeteneğine ters gelecek bir şekilde tabancasıyla seri olarak hızlı hızlı sayısız cero yollayabiliyordu. Bu durumda Ulqi bir noktada tükenir. Cero'ları zarar veremez düşüncesi şüpheli. Her cero aynı güçte değil, kimine daha çok güç yüklemesi yapılır kimine az. Ulqi'ye zarar verecek düzeyde cero'lar da yaratır Starrk.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık