Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Basil Hawkins

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 128 68.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 59 31.6%

  • Kullanılan toplam oy
    187
Hayır.

Saldırının hızı ve gücü adamın irkilmesine neden oluyor zaten o yüzden o şekilde bir tepki veriyor.Şaşırma değil kuvvet karşısında irkilme tepkisini Oda gözlerle anlatmış işte.Yoksa niye şaşırsın kim olduğunu anlamış adamları böldüğünü görmüş.

Ve ek olarak sadece şaşırma olmadığına kanıt Law çizimi.Aradaki tezatlık ilişkisi.Birisi kendinden emin rahatça hızlı ve güçlü bir saldırıyı yolluyor ( öyle bir yüz ifadesi var ) diğeriyse bu güç karşısında irkiliyor ve tam anlamıyla kendini savunmaya vermek zorunda kalıyor.Kılıçları bile ayrı çizmiş zorlayan ve zorlanan şeklinde.Aradaki seviye farkını anlatmaya çalışmış mangaka ilk etapta.Arada çok az miktarda bile olsa bir seviye farkı var kalibre bakımından.Law dressrosada kendini aşmıştı zaten arc içinde.

Ayrıca bu fark sadece Law ile değil Drake ile de var gözüküyor ama net değil tabii.Sadece Drake'in tavırlarından yola çıkıyorum.
Bunları Zoro vs Carrot'ta da çiziyor. Luffy ile çöp dövüşünce de çiziyor. Dövüşlerde beklenmedik hareket veya güçlü darbe olduğu zaman bu tarz çiziyor.

İkisinin dövüş tarzı da farklı. Adam kartlarla dövüşüyor. Meyvesinin daha farklı güçleri var. Kılıçla hurra girecek bir tarzı yok ki. Normal orada Law'ın kılıçla üstün gelmesi.
 
Bunları Zoro vs Carrot'ta da çiziyor. Luffy ile çöp dövüşünce de çiziyor. Dövüşlerde beklenmedik hareket veya güçlü darbe olduğu zaman bu tarz çiziyor.
Pek aynı şekilde değil ama.Monet vs Zoro dövüşüne bakarsan Monet'in gözlerine epey bir zoom vardı aradaki uçurumu anlatmak için.Burada haliyle o kadar bir zoom olmasa da gözlere dikkati çekmiş Hawkins'in.Olay adamın karşısındaki güce verdiği tepki zaten.Ne seviyede olduğunu çarpışma esnasında verdiği bu tepki belli ediyor.Biraz geride yani Law'dan.Psikolojik olarak yaptığı bu yansımalar durumu belli ediyor az çok gerisinde işte.
İkisinin dövüş tarzı da farklı. Adam kartlarla dövüşüyor. Meyvesinin daha farklı güçleri var. Kılıçla hurra girecek bir tarzı yok ki. Normal orada Law'ın kılıçla üstün gelmesi.
Ha bu şekilde yaklaşırsan birşey diyemem zayıf olmadığına ihtimal verebilirim açık kapı bırakıyor.

Ama eldekiler de kapıyı fazla açık bırakmıyor.Önce hurra saldıran Hawkins'in kendisi zaten.Öyle bir tarzı yoksa neden saldırdığı soru işareti.Aslında yeteneklere bakarsak da bence ortada.Zoro gibi önüne canavar atamazdı zorlanmadan bölecek meyvesi olduğunu biliyor.O yüzden el mahkum direk kılıcıyla kendisi saldırdı diye düşünüyorum.
 
Çok sakin gördük kendisini lakin içinde bir psikopat gizli, sadist kişiliğini yavaş yavaş gösteriyor. Sesi az çıkandan korkacaksın arkadaş.
 
Law'dan korkma durumu yok şaşırma durumu var. Her şaşırma duygusuna korku diyeceksek bir olay sonucu itibariyle ortaya cikan bir sey sasiran kisi korkmus mu oluyor?
 
Bunu , Drake'i ve Apoo'yu birileri zurna gibi öttürecek bu arc ama hadi bakalım.
Çok isterim Luffy tarafından o üçlüye güzel bir üçlü çektirilmesini.
Drake %99 müttefik olacak. Diğerleri de tahminimce müttefik olacaktır. Oda dayak yesin diye çizmez o karakterleri.

Büyük resmi görelim. Oda'nın anlık kandırmacalarına gelmeyelim. Planın ne diye boşa sormuyorlar.
 
Apoo ve Hawkins'ten çok zor. Apoo-Hawkins olduğu ittifakta yerde Law-Kid olmaz.
Hawkins'in Drake'in tuhaf davrandığını farketmesi bir şeyden haberi olmadığını gösteriyor. En son bölümde de Kid, Hawkins ve Apoo'ya sitem etti.

Oda, karakterlerine çok hızlı dönüşler yaptırıyor. Kid, Law ve Luffy'ye yardım ederek ya da destek olarak kendilerini affettirip güven kazanabilirler belki.

Oda en tehlikeli nesilden ikisini hiç işlemeden dayak yedirtip geçirmez. Seninle çok konuştuk bu konuları. Apoo ve Hawkins'in Kaido'ya yürekten bağlı olma ihtimalleri yok. Korkup ölmemek için biat ettiler. Devirme ihtimali gözüktüğünde ihanet edeceklerdir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık