Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü Luffy'nin iradesi Zoro'yu bile etkiliyor. Yoksa nasıl Zoro adamı olurdu Luffy'nin. Elbet Luffy için daha önde denilecek.:(
Neyse hocam bu böyle çok uzar. Zaten bu konular ne kadar konuşsan da karşıdakinin fikrini değiştiremeyeceğin konular. O yüzden senin fikrin deyip geçiyorum. :sapkali:
 
Aynen öyle. Bir de aklınca laf sokmaya çalışıyorsun. Kimlerle tartışıyoruz anasını satayım. Daha yazdığımı anlamıyorsun, bir de gelip laf sokmaya çalışıyorsun aklınca. İnsanı sabır taşına döndürürsünüz.
:sapkali:

Yazdığını anladık da, sen Luffy olunca anlamıyorsun. Ne olursa olsun kafasında olduğun için. Yazılan hikayenin ne kadar mantıklı olmasının önemi yok senin açından. Nasıl olsa Luffy ne yapsa hak ediyor değil mi? :oops:
 
@İnari

Şunu demek istedim. Zoro genel anlamda başkaları için çok irade örneği sergileyen biri olmuyor. Luffy ise başkası olsa da hatta bunlar kendisine karşı olan birisi de olsa onlar adına kendinden çok ödün veriyor.

O yüzden topluyor ya herkesi etrafında.
Wano için ikisi de adam toplayacaklar gibi. Luffy'nin ayrı bir kabiliyeti var bu konuda, Mihawk değinmişti zamanında. Ayrıca evet, başkasını düşünen istiyorsan Luffy'yi seçebilirsin. Zoro biraz daha bencil olabilir. Benim irade kastım ise bu adam zamanında Luffy için Kuma karşısında büyük bir acıya katlandı, ölmesine ramak kalmıştı. Hani daha ne yapabilirdi iradesini göstermek için bilmiyorum. Mihawk ile ilk karşılaştığında yenileceğime ölürüm gibi bir lafı var. Tabii daha dikkatlidir şimdi.

Luffy kadar milleti etkilemiyor olabilir zaten işi bu değil onun, kaptan belli. Ama irade konusunda altta kaldığına ben kesinlikle katılmıyorum.
 
Şu seride irade konusunda Luffy'nin eline su dökecek kimse yok.:ehe: Hele bu konuda Zoro ve Mihawk fanları hiç konuşmasın:fool: Mihawk sama zaten Luffy'ye hakkını veriyor bu konuda.:oleyo:
 
En temizi Luffy fanı olmak.Mantıklı bakarsan tahminlerin %85’i tutuyor. :D
Luffy fanı olmayan ya da sevmeyen az kişi var zaten. Forumu bile etkilemiş. :gamyon:

Bu biraz mangakanın halt yemesi. Eskisi kadar önem vermiyor diğer karakterlere. Enies Lobby arkında trendeki gibi bir Sanji veya Kuma ve Oars karşısındaki gibi Zoro çizmiyor. Karakterlere önceden söylettiklerini de önemsemiyor. :/
Wano fena gitmiyor sanki bu konuda. Sanji suit aldı, Zoro için önemli olduğu belli olan bir arc vs.

@Çörekçioğlu Luffy

Konuştum bile. :hıh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık