Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Pride vs Roy Mustang

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    44
Pride



Gurur (プ ラ Hom ド, Puraido), ilk Homunculus'du.Führer King Bradley'in evlatlık oğlu Selim Bradley rolüne girdi.
En güçlü homunculus olarak, en ölümcül gücü elinde tutar. Bütün bir şehri kapsayacak şekilde genişleyebileceği, elmastan daha sert ve geleneksel zararlara karşı dayanıklı olan şeytani görünümlü bir gölge atıyor. Gurur gölgesini yüzeylere ya da fiziksel bir maddeye yayabilir. Gölgesini uzuvları gibi kontrol ediyor ve dokunaçları, dalları veya çeneleri oluşturmak için onu genişletebilir veya yeniden şekillendirebilir.

Gurur, gölgesinin dev gözlerini ve ağzını, nerede genişleyebiliyorsa onu görebilir ve konuşabilir. Gözlemlerin gizlenmesi ve gerçekte bulunmadığı yerlerde emirler verilmesi konusunda yararlı bir yetenek. Gurur, gölgesiyle herhangi bir şeyi dilimleyip yok edebilir. Ayrıca, her şeyi ve kaptığı herkesi inanılmaz bir güçle değiştirebilir ve kukla gibi tuttuğu şeyi manipüle etmek için boş bir şeyi doldurabilir veya tamamen birisini kapatabilir.

Ülke çapındaki dönüşüm çemberini ve tüm Merkez Şehri kapsayacak kadar olmasına rağmen, Pride'nin gölgesi sonsuz genişleyemez. Ayrıca ışık kaynağı olmadan görünemez ve ışık çok parlak olduğunda zarar görebilir.


Roy Mustang



Alev simyacısıdır.
Seçkin Devlet Simyacıları arasında bile, Albay Mustang, standart fiziksel dönüşüm, deneysel teori ve biyolojik simya konularında yeterince ustalaşan özellikle yetenekli bir simyacıdır. Bununla birlikte, İş Devlet İç Savaşı sırasında devlet ehliyetini, ulusal itibarını ve "kahramanın" statüsünü kazanmış mükemmel bir yetenek, dikkat çekici derecede güçlü yangına dayalı mücadele tarzıdır. Mustang'ın kendine özgü savaş simyası stili, özel eldivenleriyle mümkün. "Pyrotex / ateşleme kumaşı" ndan üretilen bu eldivenler, Roy parmaklarını birbirine sürdüğünde bir kıvılcım yaratır ve eşsiz alev simyası Transmutation Circles ile süslenir, havadaki oksijen konsantrasyonunu değiştirmesine izin verir. Saldırırken, Mustang, hedefini çevreleyen oksijenin yoğunluğunu uçucu hale geleceği bir seviyeye yükseltir ve kendisiyle hedefinin arasında dar bir oksijen yolu oluşturur ve bunun sonucunda eldivenlerinin kıvılcımlarından çıkan, sonradan gelen alevlenmeye neden olur. Sonuç olarak, komşu müttefiklerden ustaca kaçınarak sahadaki herhangi bir sayıda düşmanı yakabilir. Bu dönüşümlerin başlangıcında duyulan 'ani' ses, yüksek konsantrasyonlu gazların ve kıvılcımların bir araya geldiği ve bir araya geldiği ani hızdan kaynaklanmaktadır.

Not ,Dövüş yeri köye yakın orman.

 
Pride diyince aklım birden Bradley'e gitti. Ne diyeceğimi bilemediğimden "berabere" dedim ama "Pride"ı hatırlayınca netleşti her şey.

Roy bunu sakız gibi çiğner.
 
Roy'un daha Bradley'i yenemeyeceği ortada iken en güçlü homunculus olan Pride'yi yenmesi mümkün değil. Hani Pride'nin vs'lerine bakarak bile bunun mümkün olmadığı açık. Çocuğu kaç kişi bir oldu da yenemediler. En son kaçarken hapsettiler.
 
İzleyeli baya olmuş. Olaylari ve karakterleri hayal meyal hatirliyorum. Pride çok güçlüydü ama mustangin gücü pride a ters bence. Biraz da duygusal davranarak verdim mustang'e şu seride mustang ile wratha zaafim var aleyhlerine oy kullanamiyorum :flaugh:
 
Işık varsa pride alır. Yoksa Roy alır. Roy yeteneğini kullanırsa ışık yarattığı için çıplak elle dövmesi gerek. O da baya sürer zira Pride güçlü olmasa da aşırı dayanıklı.

Orman olduğu için karanlık var sayıyorum ve oyumu Mustanga veriyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık