Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avengers'da tanıtıldı. Beklentimi tam karşıladı diyemem ama bir şey demek için çok erken çünkü adam akıllı bir gameplay gösterilmedi daha. Bakalım oyunun 4 kişiye kadar beraber oynanabilecek olması hoşuma gitti.
 
Dark Souls 3 çok iyi. Bu türe bayılıyorum lan. Rosaria'yı oyuna koyan Japon'un gözlerinden öpüyorum. Oyunda karakter çeşitliği bayağı var ve insan bunların hepsini deneyimlemek istiyor. Rosaria bacımız da tam bu görevi görüyor. İlk oynayışımda ilgimi çeken bütün buildleri denedim bu sayede, NG+'ya ise pyromancy ile girdim. Çok zevk veriyor. Dlc deki boss Slave Knigh Gael ise oyun dünyasında gördüğüm en muhteşem atmosfere ve hareketlere sahip boss diyebilirim. Ama bütün bunlarına rağmen karakter çeşitliliği ve Gael haricinde herhangi bir konuda Bloodborne'dan daha iyi değilmiş DS3. BB'yi yalayıp yutmuş ve DS3'ü de hatrı sayılır süre oynamış biri olarak ikisinin arasında gerçekten kalite farkı olduğunu söyleyebilirim. Bloodborne 2'yi ne zaman çıkaracaklar bakalım.
 
bu nintendo bir şey yaptı mı? Herkes sadece "nintendo" yazıp çıldırmış yorumlarda? Ama ne yaptığını yazan yok.
 
bu nintendo bir şey yaptı mı? Herkes sadece "nintendo" yazıp çıldırmış yorumlarda? Ama ne yaptığını yazan yok.
Çünkü bu E3 boyunca hayran kitlesini tamamıyla tatmin eden tek kurum nintendo. Animal crossing ve zelda acayip bir hayran kitlesine sahip oyunlardır.
Son çıkan zelda en iyi oyun seçilmişti ve bu konferansta yeni bir zelda ve animal crossing tanıtıldı üstüne de birkaç oyun daha tanıtıldı üstüne witcher3 gibi bir oyunun nintendo switch üzerinde oynanabileceği söylendi. Bir nintendo hayranı ve kullanıcısı başka ne isteyebilir ki:D fazla bile yaptılar bence.
Yeni Pokemon oyununa girmedim bile o derece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık