Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Film] One Piece Stampede [Ağustos 2019]

Filmde var. O kitapçık Odadan çıktı diyorlar ama canon saymamis Wiki. Bu Wiki Sengokuda h haki çıkınca anında yazan yer yani
One Piece Backstage Pass

İlk yayınlanma tarihi : Temmuz 2016
Yazar : E.Oda



Google'a One piece Backstage Pass yaz çıkar karşına :good:

Op wikia gibi şeyler geçmedi diye canon olmadığı anlamı taşımıyor, Op Wikia'ya adam kendi yorumunuda katıyor üstelik, tamamen objektif bir yazı yok. Görende Oda yazıyormuş sanacak Wikia'yı :D
 
Wikide canon diye geçmiyor hiç. SBS'ler ve Vivrecard bilgilerinde de bulamadim. Filme özel kitapcikta yayınlanmış sanırım. Wiki canon saymamis.

Vivre ve SBS anında yazılıyor normalde
Demek wikide de Luffy'den dayak yedi lider olamaz diye düşünenler varsa artık bilemeyeceğim.... Bilgi olarak geçmişti sallanmayacak kaynak da değildi ama mobilden bulamam şimdi.Çok bariz Spandam astı olmuş ondan emir alıyor Lucci emir almıyor kutsallar harici.Lider olmasa filmde muhattap olarak akainu karşısına maskeli biri çizmek çok zor olmasa gerek.Demek bilgi kesin wiki halt yemiş.Sonuçta yanlış yazmadıkça belirsiz demek sorun değil onlar için.
 
Bu Roger korsanlarının gücü mevzusu yine tartışılmış. Filler vb dalan diye fakat öyle olup olmaması bir şey fark etmiyor.
Yani yarın bir gün Roger korsanlarından biri çıksa bu kadar güçlü olabilir. Çünkü seri farklı bir boyut aldı şuan ve bunun içine çok farklı sebepler girdi.

Seri baştan buyana ''Kader'' denilen saçma bir olay üzerinden ilerliyor. Bu bizim tayfada da bunu yanında diğer bazı tayfalarda da boy gösteriyor. Yani olayın derinliği var bir nevi bir de geçen zaman vb.

Mesela Roger zamanında Inu Neko ne seviyedeydi? Gayet normal bir seviyede diyebiliriz fakat sonradan güçlenmişler vb. Aynı şekilde de bu adamda da bu tarz bir şey olmuş olabilir ki muhtemelen de öyle. Yani o zamanlar da bu seviyede değildi bu adamlar daha sonra güçleniyorlar tıpkı Inu ve Neko gibi.

Bunun yanında Kral haki mevzusu da Roger'ın denk geldiği insanlarla alakalı. Nasıl bizim tayfa şans eseri ''Kader'' denilen olayla bir araya geliyor Roger korsanları da öyle ki Roger bile Ray'i gördüğünde ''Burada karşılaşmamız kader Rayleigh'' diyor. Bizim tayfa da saçma bir şekilde bir araya geliyor. Sanji o akdar yıl Baratie de bekliyor, Zoro boş boş dolanıyor bir şeyler arıyor, Nami'nin köyü mevzusu, Robin'in sürekli bir yer araması, Usopp'un babasının büyük bir korsan olması, Franky'nin bir gemi yapıp korsan olma olayı, Brook'un o kadar yıl dolaşıp en sonunda kendini ait hissettiği bir tayfa bulması, Chopper'ın Hiluluk tarafından korsan olmaya teşfik edilmesi vb. hepsi serinin bu yönünü ortaya çıkarıyor. Yani Roger da bu şekilde ileri de kendilerini çok daha iyi bir şekilde ortaya çıkaracak tipleri toplamış olabilir bunda şaşırılacak bir şey yok. :D
 
Konudan alakasız olarak söylemek istedim ki One Piece'e geç başlamak büyük bir pişmanlık olsa da inşallah yetişeceğim sizlere, bu arada böyle bir platformun olması çok güzel. (Marinefordu'u yeni bitirdim).
Bir de bir şey soracağım, Stampede Türkiye'de herhangi bir sinemada gösterilir mi yoksa internetten mi izlemek gerekir?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık