Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 43 71.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 28.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Arya'nın Nk'yi öldürmesi de muazzamdı yıllarca eğitim almış birinin yaptığı suikast :oleyo2: Ben adamın yapmasından çok yapabilmesine laf söylüyorum. Her şeye uyarlanabilir yazdığın. O kadar adamı geçip Nk'ya nasıl ulaşmış ? Tyrion kaç kişiyi geçip Tywin'e ulaştı acaba ?

Ben öldürmesine de bir şey demiyorum zaten helali hoş olsun öldürsün, ben öldürebilmesine laf ediyorum hele de tuvalette yapmasına.

Çok zor bir durum değil, Tywin'in o zamanki kudretini düşün sonra da sana bu bölümde saraya sızan biri helada öldürüyor desinler ne söylersin acaba ?

Doran'ın zehirlemesi ise tam bir muamma :bilmem:
Tmm haklısın.
 
"Eğer kitabınızda katil uşak ise ve internette katılın uşak olduğunu çözmüşlerse siz de birden katili hizmetçi yapmaya karar verirseniz kitabı mahvedersiniz, hazırladığınız ipuçları ve hazırlıklar hepsi anlamsız olur, yeni ipuçları eklemek zorunda kalırsınız iş mahvolur." George R.R. Martin. Senaristlerin yaptığı ipucu eklemeden katili hizmetçi yapmaktı ve normal olarak çuvalladılar.
 
Kitaplar çıktıktan sonra çekseler de ne değişir ki? İlk sezonlardaki birçok güzel sahne kitaplarda yok. Martin kitapları olmadan da etkiliyordu diziyi.

Adamlar kafalarına göre dizi çekti bi noktadan sonra. Gri karakter yazma becerileri zaten sıfır diziyi batırmalarının en büyük sebeplerinden biri bu. Stannisten nefret ettiklerini saklamaya çalışmadılar bile bu yüzden. Aynısı dany’e de oldu. Ya hero’sun ya da villain. Ortası yok.

Grmm’nin seriyi lotr ile karşılaştırırken söylediği şeyleri ciddiye almadılar. Orda aragorn’un kral olması neyse burda da jon aynı şuan.
_________


şuan kim ölse etkilemez. Jaimie beni etkilemediğinde anladım bunu (sadece onda üzülürüm sanıyordum ama hiçbirşey hissetmedim). Bu sezon fan fiction’mış gibi hissediyorum. Etkilemiyor. Bu olanlar aslında olmamış gibi hissediyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık