Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Plan Nasıl Ortaya Çıktı?

Hain kim?


  • Kullanılan toplam oy
    143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mink'lerin arasında bir hain olduğu neredeyse kesin, Bir mink yolu göstermediği sürece Jack'in ordusunun Zou'ya ulaşması ve Raizou'nun Zou'da olduğundan bu kadar emin olması mümkün değil. Bu hain ile Planı sızdıran kişi aynı mıdır bilemiyorum çünkü Wano'da planı sızdırma ihtimali olan pek çok karakter var. Fakat diğer yandan Mink'lerin arasında Kaido'ya Zou'nun yerini verebilecek tek bir karakter var: Faust. Bilmeyenler için Faust Basil Hawkins'in tayfasından bir mink karakter. Ve Oda'nın sbs'de açıkladığına göre büyücü bir karakter. İsmi açıklandıktan sonra Basil hawkins'in her sahnesinde görünmesine rağmen Wano arkı başladığından beri hiç görünmedi. Oda büyük ihtimalle bu karakter üzerinden bir şeyler planlıyor. Zou'nun yerini bilmesi ve/veya bir vivre karta sahip olması çok mantıklı aynı zamanda Kaptanı kaido'nun adamı yani bu karakter bence zou haini için biçilmiş kaftan.
 
Bu orochi nereden biliyor hyorinin yerini acaba. Zoro ve kawamatsu hain olamaz. Kawamatsu hapisteyken de olaylar oluyor, orochinin de haberi oluyordu bir şekilde.

Görünmeyen birisi lazım bize. Veya uzakları da izleyebilen görebilen birisi. Robinin bu yeteneği var. Hyoriyi de tanıyor. Ama hain olamaz. Bizim tayfadan hain çıkmaz. Law neden ihanet etsin? Lawın amacı dofu indirmekti. Kaido ile ne sıkıntısı vardı ki? Hatırlayamadım.

9 kından birisi hain olabilir. İnu ve neko olmadığı kesin. Minkler de değil. Momo da değil. Tama ve otoko da değil. En güvenilmez ve ekibe sonradan katılan görünmeyecek tek kişi shinobu. Tek aday o gibi. Ama neden? Belki de o da ninja birliğine biat etmiştir. Raizo da minklerleydi hain olamaz.

Şimdi bizimkiler adaya gidiyor. Eğer oradan bir bilgi sızarsa, adaya gidenler arasından birisi hain demektir. Çember daralır. En güçlü aday shinobu olsa da ters köşe gelebilir.

Muhtemelen orochinin ninjalarından birisi çok gizli hareket edebiliyor. Robinin meyvesine benzer bir meyvesi olan birisi vardır belki de.
 
Hain yok sadece planın içinde plan var. Zaten bir hain olsa bizimkiler yokedilirler. Şu anda 30000 vs 4000 kişilik savaş olacak. Böyle bir durumda zaten umutsuzlar. Plan içinde yapılacaklarla Kaido ve Orochi zayıf düşürülecektir. Kimsenin hain olduğunu düşünmüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık