Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hangi form daha güçlü ?

Sizce İchigo'nun hangi formu daha güçlü ?


  • Kullanılan toplam oy
    28
Vasto lorde



Yaptıkları

Sonido kullandı, hızlı yenilenme, ulqinin en güçlü saldırısını eliyle durdurdu,cero oscirasdan daha güçlü patlamalar yaptı.

Dangai



Kurohitsugiden kurtuldu,Aizenin kılıcını eliyle tuttu, Aizenin cerosundan çok az yarayla kurtuldu.
 
Serinin sonunu okumadım ama Dangai halinin üstü bir seviyeye geldiğini sanmam. O hali serideki en üst seviyeydi benim bildiğim.
 
Dangai sonrası İçigo diğerlerinin anlayışının ötesinde bir güce ulaşıyor. Tam hollow İçigo ise Ulquiorra tarafından karşılanabiliyor. Başka bir seviyede olsa Ulquiorra belirtirdi bunu.
 
Yahu Vasto Lorde'de ulqiorra'nın feleğini şaşırttı. Tabiki Vasto Lorde. Ulqiorra onun sonida olmadığını söyledi. Daha farklı bir sey o bence.
 
Öncelikle Ichigo'nun o hali Vasto Lorde değil. VL, saf Hollow formlarından zirvedeki dönüşümdür. Fakat espadaların bile gerisindedir. (Bunu Harribel'in yaşadığıyla örneklendirebiliriz.) Ichigo ise o formunda elinde hala kılıcını tutmakta yani shinigamiliğe sahip. Yani hem Hollow hem Shinigami. Ichigo'nun bu formu Aizen'in güve formundakiyle benzer tutulabilir.
Şimdi hangisinin daha güçlü olduğuna gelirsek, Ichigo'nun Kargaşa formu(ben buna böyle sesleniyorum) Dangai Ichigo karşısında yaradana sığınır.
 
Son düzenleme:
Dangai ağır ezer.Saçma sapan bi güçlenme almıştı.Aizen'i o haliyle yendi.Ve aslında Mugetsu kullanmasına da gerek yoktu.Zaten eziyordu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık