Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Konferans finali eşleşmeleri nasıl olacak?


  • Kullanılan toplam oy
    20
Boston'ın final yapmasi zor gibi eğer playofflara kadar sorunlarini cozmese tabikide. Ama Raptors ve Bucks cok iyiler con. Finals ı bu ikisi oynuycak gibi ama sixers hic beklemedigim harris takasi ile cok guclendi sixers in zaten bir 4 numaraya ihtiyaci vardi simdi cok gucluler eger hucumdaki sorunlarini cozerlerse warriors in en buyuk rakibi olabilirler.
Normal sezon ve playofflar çok farklıdır. Kağıt üstünde baktığında, sorunlarını da göz önüne alırsan Boston en zayıf duruyor bu dörtlüden. Ama geçen yıl bundan da uzaklardı favori olmaktan. Tecrübe ve koç faktörü ile bir adım öne koyuyorum Boston'ı her şeye rağmen. Bir tık öne koyuyorum öyle açık ara favori demiyorum tabi :)
Kyrie ile olmaz 2 maç Boston izle direk anlarsın takımın surat Gulyabani görmüş gibi. Geçen sezon Tatum surat güneş gibiydi şimdi çoçuk sanki zorla sahaya sürülmüş gibi. Bunları geçtim topu bırakmıyor ki diğerleri oyuna girsin, izo oynuyacaksan boş adamı bul, Harden filan direk buluyo bu hiç oralı da değil. Son maçlar topu Smart'a verdi Kyrie de topsuz kat ettiriyor içeri, top zaten Kyrie elinden çıkınca da top dolaşımı oto artıyor ama nereye kadar. Smart'la nereye kadar oynatabilirki takımı ? İş Playoff geldimi bunlar geçiçi çözüm sadece her takım karşının setlerine kadar ezberliyor. Özelikle Toronto'yu yenemeyiz nerde gelir bilmiyorum. Bucks, Mirotic de almış net basamak atlatır takımı. Final çok zor.
Daha yeni biraz iyiye gittiler işte yoksa felaketlerdi. Dediğin gibi Kyrie topu aldı vermedi bütün sistem allak bullak oldu. Pırlanta gibi gençler söndü :) Ama yakınlarda Kyrie yine gençleri suçladı bu sefer karşı çıktılar falan bi hareketlenme oldu sonra Kyrie özeleştiri yapabildi nihayet. Hatta arayıp Lebron'u özür dilemiş falan :D Bi iyileşme olsa da doku uyumsuzluğu da aşikar tabi. Yine de benim favorim Boston. Çok az bi avantajları var diğerlerine göre.
 
Normalde All-star maçlarını hiç sevmem ama dünkünün geniş özetini izledim, özet olduğundan mı bilmem de acayip güzel maç olmuş ya sanki :D İlk kez bir all-star maçını beğendim diyebilirim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık