Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Big Mam Chopper'i yer.
  • Chopper ölür
  • Law yeni doktor olur
  • Mama 2 meyve yediği için meftah olur
  • Chopper hem ölerek hem de yonko indirerek efsane bir ölüm ile aramızdan ayrılır.
  • Luffy birileri öldü diye gaza gelir p up felan alır.
baya karlı bi iş
 
Kawamatsu aşırı tipsiz biri çıkacak. Haftalardır gölgeler arkasında gösteriyor Oda, bu hafta da ifşa etmedi. Oda'nın troll tarzı bu şekilde.
 
Raftel Arcı
  • Chopper doğal kaplıca keşfeder.Bu kaplıcadan akan suyu bandajlara aktarır ve o bandajlarla bir çok hastalığı iyileştireceği için çok mutludur.
  • Kaplıcada Shiryu ve Sanji yer alır.Gizliden Robin ve Nami'yi yarı çıplak görürler.Burun kanaması yaşarlar.Sonrasında Sanjuan Wolf engeline takılırlar.Devon'u görürler.
  • Kaplıcada Robin Rio kütüphanesini keşfeder.Robin kütüphanede şu yazıya rastlar
Roger: Dinazorların soyunu biz D ailesi tüketmişiz.Gelecek olan D derin dondurucuda saklanmış lezzetli eti yiyecek ve antik silah gücüne sahip olucak.Not:Sistem beni gerçek et sevici görmediği için kabul etmedi. Robin Franky'i arar ona derin dondurucu ne demek diye sorar.
  • Kaplıcanın derinliklerinde keyif yapan Nami altın keşfeder.
  • İki kapısı olan özel bir yere Luffy ve Teach ayrı kapılardan girer.Parmaklarını okutur.O ikisi iki D girişi onaylandı diye ses duyarlar.
Teach ve Luffy:Burada benden başka D nasıl olabilir.
Luffy o kişinin Law olduğunu sanar.Law'ın ben KK olmak istemiyorum sözünü hatırlar.Luffy dostu tarafından kandırıldığı için üzgündür.
Luffy ve Teach'in karşısına yeni bir kapı gelir.Parmak okuturlar.Luffy'nin kapısından buradan ancak gerçek bir turta seven birisi geçebilir siz uygun değilsiniz der.Teach'in kapısındanda ancak gerçek et seven birisi geçebilir sesi gelir.Luffy ve Teach üzgün bir şekilde kapıdan çıkarlar.Birbirleriyle karşılaşırlar.Hiç konuşmadan direk birbirlerine saldırmaya başlarlar
  • Kuzan ve Zoro karşılaşırlar.
Kuzan: D olmayan Korsanlar Kralı olamazmış biliyor musun.Ben bu kadar ayrımcı bir sistem görmedim der.
Zoro:Aynen haklısın.Devrimcilere katılalım.Bu ayrımcılığı kesin ortadan kaldırırlar
Kuzan:Ben devrimcilere katıldım.O iş yaş.Dragon oğluna torpil yapar.Gel en iyisi biz ikimiz D ve Kutsal ejderleri ortadan kaldıralım.
Zoro teklifi kabul eder.
 
Son düzenleme:
Edit: Popüler birkaç teoriyi doğru kabul edip yazımı yazacağım,zaten herkes o teorileri biliyor.:p

Raftele ilk ulaşan tayfa Karasakal korsanları olacak.Hasır şapka korsanları ve Karasakal korsanları Raftelde büyük bir savaşa tutuşacak.

Raftelde ki savaşı kazanan tayfa gerçek tarihi öğrenip Mariejois'te Kutsallar'a savaş ilan edecekler.O savaşta Luffy ve rakibi(her kim olacaksa) öyle şiddetli bir savaş olacak ki Redline'nin o kısmı denize kadar yıkılacak ve bu bölgedeki tüm denizler kavuşmuş olacak.Bu bölgeye de All blue denilecek.
Bu durumdan memnun olan Sanji "Hey Kaizoku döndüren dağınıda yok etsene orayada bir All Blue kuralım" diyecek ve Luffy de döndüren dağını yok edecek.
Buna en çok sevinenlerden biride Laboon olacak o daracık yerde geçirdiği 53 yılın acısını tüm denizlerde özgürce dolaşarak çıkaracak.

---One Piece'nin Sonu---

İşte bu noktada One Piece'nin son bölümlerini okuyor olacağız. Luffy ve Sanji Baratie aşçılarını döndüren dağındaki All Blue'ye davet edicekler.Burada Sanji,Baratie aşçıları ve bugüne kadar gördüğümüz tüm aşçılar one piece tarihinin gördüğü en büyük parti için yemekler pişirecekler.Dadan,Makino,Nojiko,Kaya,Gaimon,Buggy,Dr.Kureha,Dalton,Gökyüzü adasından,Alabasta'dan,Water 7'den,Sabaody'den,Balıkadam adasından tanıdıklar,Zou'dan minkler,Wano'dan Ninjalar ve Samuraylar,Elbaf'tan devler ve Laboon kısacası tüm tanıdıklar toplanacak. (Tabiki Bigmom da olacak hayalinin gerçekleştiğini o çocuksu saf gülüşü ve göz yaşları içerisinde Wedding Cake'sini yerken göreceğiz. :D)

Herkes Brook'un şarkılarıyla musmutlu eğlenirken bu partinin merkezindeki Monkey D. Luffy'ye herkes bir ağızdan Kaizoku,kaizoku diye ritim tutturacak ve Luffy gururla ellerini havaya kaldırıp o bilindik kocaman gülüşüyle Shishishi diyerek OP bitecek.:ühü:
 
Big Mam Chopper'i yer.
  • Chopper ölür
  • Law yeni doktor olur
  • Mama 2 meyve yediği için meftah olur
  • Chopper hem ölerek hem de yonko indirerek efsane bir ölüm ile aramızdan ayrılır.
  • Luffy birileri öldü diye gaza gelir p up felan alır.
baya karlı bi iş
Bm 2 meyve sonrası ölmez ve 2 meyve yiyen ölür yalanı ortaya çıkar. Luffy delirip BM'i döver.
 
KF 2.0 zamanında gelmezse ark sonları tutan teorilerimizi bulmak için 90 sayfa mı karıştıracağız? :(



Bunu Wano arkından bile önce yazmıştım bir yerlere, ama burada bulunsun.
Koshiro'nun ailesi, zamanında Wano'dan sürgün edildi ve artık kötü biliniyorlar. Zoro da o ailenin kılıcıyla o ailenin bir nevi intikamını alıp isimlerini temize çıkaracak istemeden girdiği olaylar neticesinde.

Bu sürgün ve kötü şöhretin sebebi de muhtemelen kadın bir samuray veya savaşçı çıkarmış olmaları. Bu kadın savaşçı, döneminde üst düzey ve muhtemelen zalim bir yöneticiyi öldürdü ve sonucunda da öldürüldü. Bu yüzden sürgün edildiler ve kadınların savaşçı olmasına zaten kötü gözle bakılan ve hor görülen Wano'da kötü anıldılar.
Bu elim olay neticesinde aile her zaman kadın savaşçılara soğuk yaklaştı. Bu kadının girişimi sırasında yetersiz kalıp ölmesini de içselleştirip, kadınlar yeteri kadar güçlenip büyük savaşçı olamaz algısına kapıldılar.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık