Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Tayfadaki En Acıklı Hikaye

Tayfadaki En Acıklı Hikaye Kime Ait?


  • Kullanılan toplam oy
    80
Franky'nin geçmişi çok fena. Gözü önünde Tom'un öldürülmesi, deniz treninin karşısında durması :(

En fenası ise Robin. İlk defa arkadaş ediniyor, gözü önünde öldürülüyor. Annesine tam kavuşuyor, ölüme terk etmek zorunda kalıyor. Bütün yakınlarını, yurdunu ölüme terk etmek zorunda kalıyor :(
 
Brook ve Robin. Hasır Şapkalara sığınan ve minneti en büyük olan ikili de aynı zamanda. Birinin karanlık yıllarda, etrafında sadece arkadaşlarının kemikleri, diğerininse güvensiz, sevgisiz 20 yılı... Franky'nin çetesi, Sanji'nin Baratie'si, Chopper'ın doktorini, Nami'nin ablası ve köyü, Usopp'un anlattığını hevesle dinleyen birileri, Zoro'nun da seçme hakkı var en azından.
 
Son düzenleme:
Tabi ki robin sadece acıklı bi geçmişi yok sadece, bu geçmiş hem kendisinin hem de yanında olacakların peşini asla bırakmıyor ve bu yüzden arkadaşları için ölmeyi kabul ediyor.

Diğerlerinin iyi kötü arkadaşları,dostlarıyla vs iyi günleri var ama robinin çocukluğunda bile kötü günleri,asla unutulamayacak travmaları var,hep yalnız.

Sanji'nin zeff sahnesinde bende çok etkilenmiştim o sahnede verilen müzikle birlikte(shanksin kolundada aynı müzik var) gözümden yaş getiren sahnelerden birisi.
 
Brook gene acısını yetişkin haliyle karşılıyor. Robin ve nami daha küçücüklerken analarını alınlarının çatından vuruyorlar. Sonra ikiside hayatlarını tedirginlik ve korkarak tehlikeli adamların emrinde geçiriyor. Hele Nami... anasını öldüren adama çalışmak zorunda kalıyor.

Koalanın hayatının yanında bunlar hiç bişi gerçi bunu da not düşmek isterim.
 
Acıklı bir geçmişi çikabilir belli olmaz.
Geçmişte kumullarda oynayan Dof idi o Tsuru'dan kaçtiği zamanlarda Croc WB ile dövüşüyordu. Sen karistiriyorsun bazı şeyleri. :D
Sanırsın Wb ile başa baş dövüştü, günler sürdü. :D Ace de dövüştü, nasıl olduğunu gördük. Wb buna oğlum ol demiştir ben kızım diye gemiden kaçmıştır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık