Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crocodile’ın durumu ayarsızlıktan ziyade iade-i itibar bence. Croco’nun titri savaş lordu olmasa Oda Marineford’da onu kalibresinden büyük adamların karşısına çıkartmazdı. Serinin başlarında ve Luffy daha gerçek bir çömezken alaşağı edildiği için potansiyeline yönelik gerekli bir düzenleme yapıldı En İyilerin Savaşı’nda. Çünkü baktığımız zaman Alabasta Arc sonunda hapse atılmış bir Crocodile’ın savaşa kadar yeteneklerinde ilerleme değil gerileme olmalı ve bu hali gerekli zamanlarda gerekli müdaheleleri yapmaya el veriyorsa okuyucuya bu karakterin daha önce tam potansiyelini gösteremediği belli edilir.
 
Bir ara bir konu vardı. Shichibukailer tayfa olsalar seviyesi ne olurdu diye. Yonkouluğa oynar deniyordu. Kaidoya bakıyorsun herifin 6 tane x-drake gibi adamı var. Bir tanesi shichibukai olsa sırıtmaz. Yetmiyor 3 tane yıkımcı var. King belki amiral seviyesi çıkacak. Üstüne bir de hawkins, apoo falan var. Muhtemelen apoo da headliner değil. Herifin kadrosu shichibukai veya üstü adamlardan oluşuyor.

WB'ye bakıyorsun Vista'dan gerisi çöp. Bigmom'a bakıyorsun katakuri, smot, cracker, fırıncı, cinci hoca dan sonrası çöp.

Shanks'in tayfa özel duruyor. BB de özel bir tayfaya sahip.
 
Diyene bak, asıl işine nasıl gelirse yorum yazan sensin. Ben orada gülmüşüm sen taaaaaaaaa nereye bağlamışsın .. :D
Bağlarim niye bağlamayayim ki? :artiz:
Gayet birbirini tutuyor merak etme, sen Wb ile savaştı diyorsun benden Ace'den farklı olmadığı söylüyorum. Bunun ispatı da mangada alabasta arcı. Wb ile savaştı diye övülecek bir durum yok. Squardo'da Roger ile savaşmış, Moria da Kaido ile.
Ace'den farkli olmasa tekrar MF de gitmezdi değil mi? Croc zirve WB'yi görmüş biri ve MF de ki WB'ye zayif diyor. WB de Croc'un sözüne karsi "Ben tek kalbi olan bir adamim her zaman en ggüçlü olarak kalamam" diyor.

Dof neden Croc'a ortaklik teklif ediyor? Sana göre G2 bile kullanilmayor mesela. Hele ki Croc bir de Shichi degil Dof kendi Shichiligini de tehlikeye atiyor bir nevi bu hareketle.
 
“Whitebeard’la savaştı” lafına sadık kalabilmesi için crocodile’ı en azından yonkou 4. Veya 5. adamı seviyesinde çizmesi lazımdı.

Mangaka tüm manganın seviyesini belirlememişti. Luffy’e göre seviye veriyordu düşmanlara. Evrendeki güç seviyelerini sonradan değiştirdikçe eski karakterleri de ona göre değiştirmek zorunda kaldı.

Alabasta arc’ında croco ne seviyedeyde o zamanlar mangakanın kafasında yonkou dördüncü veya beşinci adamı da o seviyelerdeydi muhtemelen. Marineford’da da haki göstermedi ama koca wb’nin tayfasında da 3 kişi haki gösterdi sadece.

Şuan mangada oven, daifuku gibi adamlar haki biliyorsa mangaka şimdiki kafasıyla alabastayı çizse croco’ya haki verirdi bence.

luffy’i sıralamadan çıkarırsak croco’nun mangadaki güç sıralamasındaki yeri değişmedi fazla. Tüm evrenin güç seviyesi arttıkça her karakter gibi croco da bundan etkileniyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık