Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Karasakal Korsanları'nın Yiyebileceği Muhtemel Meyveler

Kimler ölür?


  • Kullanılan toplam oy
    25
Evet arkadaşlar. Son bölümde Moria'nın, Karasakal Korsanları'na yetenek avcıları dediğini gördük. Görüldüğü üzere buldukları en iyi meyveleri yiyorlar. Gerekirse kullanıcısını öldürüp meyvesini de çalmaktan geri kalmıyorlar. Hatta bir çok kişi tarafından dandik meyve gibi görünen görünmezlik meyvesini bile aldılar. Ben de bu meyve avcılığı hakkında bir konu açmayı uygun gördüm.

Tıpkı Absalom gibi başka karakterlerinde meyvelerini çalacaklarını düşünüyorum. Ve bu düşündüğüm karakterleri nedeni ile açıklamaya çalışacağım. Şimdi gelelim Karasakal Korsanları'nın meyvesini çalabileceği karakterlere...


Özellikle listeye aldım. Karasakal'a katılıp katılmayacağı meçhul bir durum. Şahsen çok sevdiğim ve ölmesini istemediğim bir karakter. Ancak olur da savaşmaya falan kalkarsa ölüp meyvesini kaptırabilir.


Açıkçası Jozu'yu öldürme taraftarı değilim. Kendisini çok severim çünkü. Ancak meyvesi geri planda bırakılamayacak kadar mükemmel. Geçenlerde de dediğim gibi Shiliew alamadı belki ama Burgess alabilir. Hem onun dövüş stiline de çok uygun. Zaten Burgess bana göre hala yetersiz bir karakter. Onu ancak böyle bir meyve yeterli yapabilir.


Yine çok sevdiğim bir diğer karakter. Foxy reis. Fazla söze gerek yok aslında. Meyvesi inanılmaz. Kendisinin seride çok önemli bir yeri olduğunu düşünmüyorum. Canon olup filler karakter zannedilen bir adam maalesef. Oda'nın böyle bir meyveyi harcayacağını hiç düşünmüyorum. Karasakal Korsanları için biçilmiş kaftan adeta.



Serideki şanslı karakterlerden biri. Meyvesi olmasa bir hiç. Sırf Logia olmasından ötürü kendine aşırı güvenen ve sonunda dayağı yiyen bir arkadaş. Oda'nın bu meyveyi Caribou'da bırakacağını düşünmüyorum. Kendisini son gördüğümüzde Drake tarafından paket edilmiş götürülüyordu. Tahminen Wano'da hapiste olabilir. Karasakal Korsanları olası bir Wano baskınında bunu öldürüp meyveyi alacaklardır.


Ne yaparsa yapsın bizim tayfaya asla yaranamayacak olan, çocukların sevgilisi, dahi bilim adamı Caesar Clown. Açıkçası ölümüne pek ihtimal vermiyorum ancak seride pek bir misyonu kalmadı gibi. Dof'un tutuklanması, Big Mom'a da ihanet edip kaçtığından ötürü sığınacak pek bir limanı kalmadı. Gerçi son çare Germa var ama onlarla birlik olur mu orasını bilemem. Bence meyvesini çok iyi kullanıyor ama tek başına nereye kadar hayatta kalır merak konusu. Teach'e denk gelirse ya ona çalışır(bu daha olası) ya da ölüp meyveyi kaptırır.


O kadar korsan yazdık bir tane de hükümet ajanı olsun dedim. Yine Karasakal Korsanları'na yakışacak tipte bir meyve. Sızma için birebir. Gerçi Lafitte gibi bir unsur varken pek ihtimal veremiyorum ama bakalım artık.


Ve gelelim büyük sürprize. Paramecia ve Logia'dan sonra Teach Zoan meyvesi de yiyecek mi acaba? Kaido'nun Wano sonu ineceği büyük bir beklenti. Ve yine Teach'in en sonunda çıkıp hazıra konacağı da. Özellikle o yüzden listeye aldım. Yoksa böyle bir şeyin olacağını hiç zannetmiyorum.

Aklıma gelen karakterler bunlar. Sizinde aklınıza gelen, ölmesini beklediğiniz başka karakter varsa diye diğer seçeneğini ekledim. Bakalım hırsızlar çetesi Teach ve ekibi başka kimlerin meyvelerini çalacak.
 
Eline sağlık güzel konu olmuş. Nedense içimden bir ses Teach'in Kaido'nun meyvesine çöküp aynı anda hem paramecia, hem logia hem de zoan tipi meyve kullanıcısı olacağını söylüyor. Burgess da Jozu'nun meyvesini yese toparlar aslında.
 
Moriah şuan en yakın ihtimal. Jozu'nun meyve ise burgers için olabilir. Foxy ise gerçekten meyvesi alınacak bir adam gibi Laffitte'nin meyvesi var mı bilmiyorum ama yoksa Foxy'nin meyvesi ona gider bence. Kaido'ya gelirsek Karasakal o meyveye çökerse yenilmez olur, daha Kaido'nun nasıl ineceğine ihtimal veremiyoruz o zaman karasakal çok zor bir hal alır.
 
BB tayfası günden güne Ultimate Final Boss moduna doğru götürülüyor. Her yönden en güçlü düşmanın yenilmesi hikayesi. Tüm yonkouların üzerine çıkıp KK olmuş ve tayfası emsalsiz olan "Karasakal Tayfası" ve dünyaya adaleti getireceğini bildiğimiz "Hasır Şapka Tayfası". Karasakal tayfası piyasada adam bırakmayabilir herkes ayağını denk alsın.
 
Eline sağlık güzel konu olmuş. Nedense içimden bir ses Teach'in Kaido'nun meyvesine çöküp aynı anda hem paramecia, hem logia hem de zoan tipi meyve kullanıcısı olacağını söylüyor. Burgess da Jozu'nun meyvesini yese toparlar aslında.
Çok teşekkürler. Oda'ya güvenemiyorum o konuda. Teach favori adamı ne de olsa. Hiç zannetmesem de verebilir meyveyi. Aynen Burgess'i toplasa toplasa elmas meyvesi toplar. Yoksa o kafayla o da çok yaşamaz.
 
Pizarro'nun meyvesi yoksa sağlam bi zoan yemesini isterdim. Arc sonu Wano' ya gelirlerse Drake'in meyve iyi gider reise.Konu için tşkler...
 
Okuduğum kadarıyla ki bölüm yorumlarında da bahsedilmişti, Tiç'in tayfa hep ajanımsı işlerde yarayacak meyveler alan yada sürpriz atakla ilk darbeyi vurmaya yönelik oynayan adamlar, korsan işte la. Meyve seçimleri tüm tayfası için aynı olacak mı yada sadece birer meyve mi yiyebiliyorlar bilemiyorum ama görünmezlik şekil değiştirme falan derken Foxy min meyvesi de mantıklı duruyor. Hatta görünmezlikten sonra Corazon'nun meyvesi de kullanışlı olurdu ikinci meyve olarak. Neyse 5 duyuya kadar gitmese dr olur :D Şu an hapiste güvende mi bilmediğimiz Bon chan da iyi meybeye sahip ama muadilini bulmuşlar bile. Bu aralar hiç tekin değil zaten yeni dünya, bi yere sızmaya çalışan veya tek başına gezenler için fena.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık