Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Aizen vs Yamamoto

hangisi kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    42
Aizen



Sōsuke Aizen, Bleach adlı animede yer alan kurgusal karakter. Kılıcı ile illüzyon yaratabilir ve karşısındakinin 5 duyu organını kendi lehine kullanabilir. Eskiden Soul Society'de 5. takımın kaptanlığını yapmıştır.Kidō Master :Aizen, Kidō büyülerini kullanmada muazzam bir yetkinliğine sahiptir. O, çeşitli Kidō türlerinde ustalık sahibidir ve hatta 7. seviyedeki Kaptan Sajin Komamura'yı devre dışı bırakmak için Hadō # 90 gibi kendi gücünün kullanılmasına gerek kalmadan, yüksek düzeydeki Kidō'i kullanacak kadar yeteneklidir . Bir teğmen olarak zamanlarında bile, Hadō # 88 gibi, Hadō # 88 gibi Kidi Corps kaptanı ve Soul Society'deki en yetenekli Kidō ustasıolan Tessai Tsukabishi gibi yüksek seviyeli Hadō büyülerini, o zamanki Bakudō ile engelleyebilirdi. Savaş halindeyken güçlü koruma büyüler de üretebilir. [208]
Shunpo Ustası :Aizen, Ichigo'nun Kasai ve Hollow mask-geliştirilmiş hızını, Ichigo'nun göğsüne gizlice el koyabildiği ve hala boş bir saldırıyı atlatabileceği noktaya kolayca geçebilir. [213] Aizen, eşzamanlı saldırıları yakın mesafeden atlatabilir ve Banka düzeyindeki tekniklerden ve arkadan saldırıya uğradığında bile kaçabilir.

Shikai:Kyōka Suigetsu



Yamamoto





Gotei 13'ün baş kaptanıdır.Zanpakutosu en güçlü alev tipi zanpakutodur.

Shikai:Ryūjin Jakka
Bankai:Zanko no Tachi,Banki’de bıçak, ateşten ciddi şekilde yakılan eski ve yıpranmış bir katana şeklini alır. Vücudunu 15.000.000 derece sıcaklığa ulaşan ısı ile kapatabilir.
Kidō Master : Yamamoto'nun Kidō hakkındaki bilgisi o kadar büyük ki, büyük potansiyel güçlerini korurken, isimlerini söylemeden bunları gerçekleştirebilir, oysa çoğu kullanıcı tam bir inandırıcılık olmasa bile bunu yapmak için bir isim gerektirir. Onu en güçlü saldırılardan korumak için son derece güçlü engeller üretebilir. Aizen'e karşı 96 Hadō kullandı.

Shunpo Ustası : Yamamoto, Shunpo'nun sanatında oldukça tecrübeli ve tecrübeli olup, Seireitei'dekibir kovalama sırasında Shunsui Kyōraku ve Jūshirō Ukitake'yi geride bırakmıştır. Her iki kaptanı da üst üste getirdi ve onlar tarafından fark edilmeden önce hedeflerine vardılar.

 
Yamamatonun bankaisi açıkken yenilmeyecekmiş gibi bir izlenim bıraktı bende.Tek çare bankaisini çalmak,yoksa nasıl kazanacak Aizen :gamyon:
 
Kimin alacağıyla ilgili net bir düşüncem yok.

Konuyla ilgisi olmasa da şunu eklemek istiyorum. Yazar hikayeyi daha iyi ilerletip, şekillendirseydi efsane bir manga olurdu Bleach. İchigo vs Aizen sonrasını ne izledim ne de okudum.
 
Aynı anda hem Aizen hemde hougyokuyu tamamen yok edemeyeceğine göre üstün olan taraf olsa dahi Yamamoto kaybeder.Tıpkı kazansa da kaybetmek zorunda kalan İchigo gibi.Bankaisi de su yakmıyor bu arada kullanımı çok uzarsa kendine zarar vereceğini ima etmişti.Yamamoto'nun tek şansı mühürlemek onu da tek başına yapabilir mi belli olmaz.Shinigami Aizen ise kaybederdi.
 
Evet.Düşündüm taşındım aizen sama fanlığım ağır bastı hem o yaşlı bunak hiç savaş kazanabildi mi ya
 
Aizen'nin hangi hali? Eğer normal Aizen olursa Yamamoto alır diyorum ama evrim falandan sonra bence kimsenin şansı yok. Mühürlemeden alamazsın, onu da yapacak karakter zor gibi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık