Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One Piece 1000+ Spoiler

Zoro'nun Law'dan güçlü olma ihtimali Law'ın Zoro'dan güçlü olma ihtimalinden daha fazla.

Ha şu anlık ikisine denk diyorum orası ayrı.Zoro'nun sınırlarını da bi görek hele daha net bir şey oluşur zaten.
 
Genel tartışma da muhabbeti dönmüştü. @Smoker ve @Rika sağolsun çevirmişti. Genel olarak fake olduğu düşünülüyor ben de öyle düşünüyorum. Genel beklentiler üzerine kurulmuş bir fake spoiler. Marco Apoo gibi detaylar atlanmış. Ve neredeyse 4 senelik bilgi var editörlerin bile bu kadar bilgisi yoktur diye düşünüyorum. Ama okumak güzeldi. Okuyamayan varsa ;

Rika'nın özeti:

-Tayfa BM'den kaçıyor.
-Jack Kaido'nun sağ kolu. Diğer iki yıkımcı 800 ve 900 milyon ödüle sahip.
-Jack'e Sanji, Jinbe ve Zoro giriyor. Sanji Jack'e büyük hasar veriyor ancak bacağı kırılıyor. Sanji ve Jinbe yeniliyor. Zoro sol gözünü açıp K.haki power-up'ı alıyor, çeviklik ve güç kazanıyor ve Asura Tensei adlı bir teknikle Jack'i yeniyor. Zoro da bitkin düşüyor.
-Diğer iki yıkımcıya İnu, Neko ve Wano'nun üst düzey bir kaç savaşçısı giriyor. Yıkımcıları yaralayıp kaybediyorlar. Yıkımcılardan birini Nami, Usoop ve Brook diğerini Franky ve Chopper indiriyor.
-Kid, Apoo ve Hawkins'i zindandan kurtarıyorlar.
-Kaido'nun ödülü 5.2 milyar.
-Kaido'ya Kid, Apoo, Hawkins, Law ve Luffy beraber giriyor.
-Her kaptan Kaido'ya bir miktar zarar verip teker teker kaybediyorlar. En son yaralı Kaido'ya karşı Luffy tek kalıyor. G5 açıp Kaido'ya büyük hasar veriyor ancak tüm kemikleri kırılıyor. Kaido'yu indirmeyi başaran Luffy kendisi de ölüyor.
-Law ve Luffy'i donanma alıyor. Law kendi canına karşılık ameliyat yaparak Luffy'nin hayatını kurtarıyor.
-Dünya hükümeti Luffy'i Ace gibi idam etmeye karar veriyor.
-Şimdiye kadar toplanan tüm müttefikler ve adalar Luffy'i kurtarmak için toplanıyor.
-Shanks gelmiyor. Rayleigh geliyor.
-Devrimciler ve Karasakal korsanları da savaşı izlemek üzere geliyorlar.
-Garp korsanlar Luffy'i kurtaramazsa gerekirse tek başına savaşıp onu kurtarmak zorunda kalacağını düşünüyor.
-Dünya hükümetinin de savaşa dahil olacağını öğrenen Dragon da savaşa girmeye karar veriyor.
-Zoro önderliğinde hasır şapka filosu Marineford'a geliyor. Zoro bir slash atarak savaşı başlatıyor. Slashı Mihawk karşılıyor.

Smoker'in çevirisi:

Bizimkiler Tüm Kek Adası'ndan kaçar ve diğerlerinin yanına gider. Kaido'ya yapılacak olan saldırı iki hafta sonrasına planlanır. Bu süreçte Luffy, Zoro ve Sanji ile birlikte Haki eğitimleri yapar. Bizim tayfa ve ittifak güçleri Kaido'nun mekanını basar. Orada Kid, Hawkins ve Apoo'yu kafeslere tıkılmış şekilde görürler. Jack ortaya çıkar ve bizimkilere saldırır. Zoro, Sanji ve Jinbe onun yolunda durur. Canavar Korsanları'nın iki Yıkımcı'sı daha gelir. Zo'nun yöneticileri ve üç efsane Wano savaşçısı onların karşısına çıkar. Luffy ve Law, Kaido'ya gider. Onu bulduklarında Kaido uyumaktadır. Luffy hemen Dördüncü vitesi açar ve Kaido'ya vurur. Luffy ve Law, Kaido ile kapışmaya başlar. Kaido'nun ödülü 5.200.000.000 Berry'dir. Luffy ve Law'un gücü Kaido'ya yetmez. Usopp, esir alınmış üç kaptanı salar. Kaptanlar Luffy ve Law'a destek olmaya gider. Dövüş beşe karşı bir şekline bürünür. Beş kişi Kaido'ya zor anlar yaşatsalar da, ona üstün gelemezler.

Diğer tarafta Sanji bacağı kırık şekilde yerde yatmakta, Jinbe ise hastanelik hale gelmiş durumdadır. Jack'in karşısında sadece Zoro vardır ve ikisi de ağır yaralı haldedir. Yine de üstünlük Jack'te gibi görünmektedir. Zoro zor zamanlar için sakladığı sol gözünü açar. Bu gözü ile Kenbunshoku Haki seviyesi şaha kalkar. Çevikliği ve hızı limitine ulaşır. Zoro, "Asura Tensei" isimli bir saldırı ile Jack'i yener. Diğer tarafta iki Yıkımcı'ya karşı verilen savaş sürmektedir. Ancak bizim taraf başarılı olamaz ve kesin olarak yenilir. Yine de dövüş sonrasında Yıkımcılar da yaralanmıştır. Jin isimli, 900.000.000 Berry ödüllü Yıkımcı; Usopp, Brook ve Robin tarafından mağlup edilir. Doom isimli 800.000.000 Berry ödüllü Yıkımcı da; General Franky ve Canavar Chopper tarafından yenilir. Üç gün süren savaşlar sonunda Kaido hariç tüm tayfası yenilir, fakat bizim taraf da çok ağır yara almıştır. Zo'nun yöneticileri ölümün eşiğindedir. Sanji ve Jinbe ise halen baygın yatmaktadır. Zoro kaptanlara yardım etmek istese de, gücünü toplayamaz.

Kaido savaşında Hawkins ve Apoo yenilir. Kid, Luffy ve Law ise halen savaşmaya devam etmektedir. Kaido ciddileşmiş ve yıkım her yere yayılmıştır. Kid meyvesini uyandırıp Kaido'ya büyük bir zarar verse de, Kaido tüm gücünü salar ve krallığın yarısı yok olur. Law da bu üstün gücün karşısında duramayıp, mağlup olur. Kid, son saldırısı ile Kaido'nun bacağını kırmıştır. Ancak bu saldırıdan sonra gücü kalmaz ve o da düşer. Geriye sadece Luffy kalmıştır. O da tüm gücünü toplar ve Beşinci Vites'e geçer. Kaido, Luffy'den gelen saldırıları engellemeye çalışsa da, yaralı olduğu için bunu başaramaz. Luffy Gatling Cannon saldırısı ile Kaido'ya bitirici vuruşu yapar, ancak tekniğin basıncından ötürü bütün kemikleri kırılır. Luffy bu tekniği sadece 45 saniye kullanabilmektedir. Kaido düşse de, bilinci kapanmaz. Luffy, Beşinci Vites formundan çıkar. Luffy ve Kaido birbirlerine normal normal yumruk atarlar, ikisi de düşer. Kaido kesin olarak yenilir. Luffy ise düşmeden beş dakika önce ölmüştür, fakat irade gücü ile savaşmaya devam edebilmiştir.

Luffy'nin ölümü ile herkes duygusala bağlar, özellikle Zoro büyük bir şok yaşar. Law, sahip olduğu meyvenin bir kişiyi ölümden geri getirebildiğine dair duyduğu söylentileri hatırlar. Denizciler adaya gelerek yaralı korsanları yakalamaya çalışır. Law'un, Luffy'yi canlandırabilmesi için 24 saate ihtiyacı vardır. Luffy'yi yanına alarak Denizciler'e teslim olur, karşılığında diğerlerinin salınmasını talep eder. Diğerleri başta buna kızsa da, Law onlardan kendisine güvenmesini ister. Denizciler önerilen anlaşmayı kabul eder, Law ve Luffy'yi tutuklar. Law, Luffy'yi iyileştireceğini, bu yüzden de kelepçe takılmamasını ister. Filo komutanı başta buna karşı çıksa da, Law elinden geldiğince yalvarır ve ağlar. Filo komutanı küçükken Garp tarafından kurtarıldığı için insafa gelir ve kelepçe taktırmaz. Law operasyona başlar. Bir süre sonra Luffy yeniden nefes alır, ancak bilinci halen kapalıdır. Law yere düşer ve ölür. Law'un, Luffy'yi diriltmesi dünyada büyük yankı uyandırır. Luffy, Impel Down'a kapatılır ve idam tarihi belirlenir.

İdam haberi her yerde yayılır. Shanks en başta Luffy'nin Kaido'yu yenmesine, daha sonra ölmesine, yeniden dirilmesine ve idam edilecek olmasına şaşırır. Luffy'nin bunun üstesinden gelmesi gerektiğini düşündüğü için savaşa katılmamaya karar verir. Hasır Şapka Korsanları, Luffy'nin yeniden canlanmasına sevinir, ancak Law'un kaybı için de üzülür. İdam günü Büyük Hasır Şapka Korsan Filosu 5600 adamı ile birlikte Marineford'a gelir. Zoro filoya önderlik etmektedir. Dizlerinin üzerinde başını yere eğip ağlayarak ne pahasına olursa olsun onu kurtaracağını Luffy'ye haykırır. Aynı hareketi Bartolomeo da yapar.

Daha sonra savaş alanına kimsenin beklemediği kuvvetler akın etmeye başlar; Alabasta Ordusu, Dressrosa Ordusu, Balıkadam Ordusu, bazı eski Beyazsakal Korsanları üyeleri, bazı eski Impel Down mahkumları, Kuja Korsanları, Mink Kabilesi, Wano Ordusu ve Kupa Korsanları'nın kalan üyeleri gelir. Savaş başlamadan önce devasa bir ada gemisi meydana yaklaşır. Dragon önderliğindeki Devrim Ordusu da savaşa gelmiştir. Ancak Dragon savaş ile bir ilgisinin olmadığını ve tek amacının, eğer gelirlersei Karasakal Korsanları'nı savaştan uzak tutmak olduğunu söyler. Fakat Ivankov ve Sabo'nun emrinde olan birlikler savaşa katılır. Daha sonra Karasakal Korsanları olay yerine gelir. Ancak savaşa ya da Devrim Ordusu'na karışmayacaklarını, sadece savaşın sonucunu görmek istediklerini söylerler. Küçük bir tekne ile gelen Rayleigh de savaşa dahil olur. Garp yine kafası karışık şekilde oturuyor olsa da, kararını verir. Eğer Denizciler bir şekilde korsanlara üstün gelmeye başlarsa, korsanların tarafında savaşa dahil olarak Luffy'yi kurtaracaktır.

Denizciler bu kadar gücün karşılarında olmasından dolayı endişe duyar. Ancak Sakazuki bu savaşı kazanacaklarını söyler. Arkalarında Dünya Hükümeti'ne ait devasa bir gemi vardır. Dünya Hükümeti'nin ordusu en güçlü beş savaşçısı ile birlikte gelmiştir. Yanlarında Cipher Pol birimleri de vardır. Dragon bu duruma çok şaşırır ve Dünya Hükümeti savaşa karıştığı için, kendisi de savaşa katılmaya karar verir. Zoro, Mihawk tarafından engellenen bir kesiş atarak savaşı başlatır.
Apoo ve Hawkins zindanda olmadıklarından dolayı yatmış gibi gözüküyor; fakat böyle bir şey olsaydı ortalık yıkılırdı. Bu yüzden benim gibi ilk kez görenler için Up!
 
-Zoro önderliğinde hasır şapka filosu Marineford'a geliyor. Zoro bir slash atarak savaşı başlatıyor. Slashı Mihawk karşılıyor.

Töbe Yarabbi istemsizce güldüm ya :D
 
Millet çarşı pazar gezer bizimki ada ada mapus geziyor. :D Gelenek bozulmasın diye Shanks da mapusa atar bizimkini.

@Monkey D. Dragon
Kelepçeden bileklik falan yapsın bari.
-Her kaptan Kaido'ya bir miktar zarar verip teker teker kaybediyorlar. En son yaralı Kaido'ya karşı Luffy tek kalıyor. G5 açıp Kaido'ya büyük hasar veriyor ancak tüm kemikleri kırılıyor. Kaido'yu indirmeyi başaran Luffy kendisi de ölüyor.

Hayalleri ve hayatları bir arada yaşarken :D:D
 
Daha sonra savaş alanına kimsenin beklemediği kuvvetler akın etmeye başlar; Alabasta Ordusu, Dressrosa Ordusu, Balıkadam Ordusu, bazı eski Beyazsakal Korsanları üyeleri, bazı eski Impel Down mahkumları, Kuja Korsanları, Mink Kabilesi, Wano Ordusu ve Kupa Korsanları'nın kalan üyeleri gelir. Savaş başlamadan önce devasa bir ada gemisi meydana yaklaşır. Dragon önderliğindeki Devrim Ordusu da savaşa gelmiştir. Ancak Dragon savaş ile bir ilgisinin olmadığını ve tek amacının, eğer gelirlersei Karasakal Korsanları'nı savaştan uzak tutmak olduğunu söyler. Fakat Ivankov ve Sabo'nun emrinde olan birlikler savaşa katılır. Daha sonra Karasakal Korsanları olay yerine gelir. Ancak savaşa ya da Devrim Ordusu'na karışmayacaklarını, sadece savaşın sonucunu görmek istediklerini söylerler. Küçük bir tekne ile gelen Rayleigh de savaşa dahil olur. Garp yine kafası karışık şekilde oturuyor olsa da, kararını verir. Eğer Denizciler bir şekilde korsanlara üstün gelmeye başlarsa, korsanların tarafında savaşa dahil olarak Luffy'yi kurtaracaktır.


Şu sahneyi görmek için neler vermezdim ki... Gerçekmi yoksa biri sağlam yuvarlamış mı bilmiyorum ama Marinfordu unutturacak bir savaşa ihtiyac var. Tabi luffy'nin de sakasukinin kellesini alıp ace den kalan acısına son vermeye ihtiyacı var.

Marinford arc'ının heyecanını güzelliğini o büyüleyiciliğini yenileyecek hiç bir ark gelmedi. Bundan sonra daha çok üstüne koyar diye düşünürken iyice dibe indi.

Bu serinin Marinford gibi bir savaşa ve tazelenmiş heyecanlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık